true
بانک ملی ایران با توجه به نقش پیشرویی که همواره در عرصههای اقتصادی و توسعه کشور برعهده دارد، از طرح های روبنایی و زیربنایی کشور حمایت میکند.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، حمایت همه جانبه از طرح های روبنایی و زیربنایی و همچنین پیشبرد برنامه های اقتصادی دولت و کمک به ایجاد و توسعه بنگاه های اقتصادی کشور ، محور اصلی برنامه ها ، سیاست ها و همچنین بخشی از رسالت و ماموریت این بانک بوده است.
بانک ملی ایران به عنوان پیشران نظام اقتصادی کشور طی سال های گذشته همواره تلاش کرده است در بخش های زیربنایی و روبنایی کشور خلق ارزش کند. این بانک طی سال های اخیر با رویکرد ویژه و با محوریت مشارکت، سرمایه گذاری، صدور ضمانت نامه، گشایش اعتبار اسنادی و تامین مالی؛ طرح های زیربنایی و زیرساخت های اساسی و اصلی کشور را حمایت کرده است تا بتواند در تولید ناخالص ملی و توسعه اقتصاد کشور ارزش آفرین باشد.
طرح بزرگ ساماندهی فاضلاب شهر بندرعباس طی سال ها قبل با هدف تصفیه، بازچرخانی و انتقال آن در صنعت در راستای حل بزرگترین چالش محیط زیستی استان هرمزگان و همچنین تامین پایدار آب مورد نیاز صنایع این استان کلید خورد که یکی از اهداف مهم این طرح، تکمیل چرخه پساب و بازچرخانی منابع آبی بود تا بتواند عنوان راهحلی برای مدیریت منابع آب عمل کند.
در این ابر پروژه محیط زیستی ملی و استراتژیک، بانک ملی ایران با حمایت ها و کمک های مالی خود با تزریق مبلغی به ارزش ۱۵ هزار میلیارد ریال از ابتدای سال ۱۴۰۲ در مراحل و فازهای مختلف خون جدیدی به رگ های این طرح تزریق کرد و هم اکنون که ۷۰ درصد طرح پیشرفت یافته است نیز همچنان حامی این طرح ملی است؛ به گفته مسئولان این طرح تا زمستان ۱۴۰۴ کامل به بهره برداری خواهد رسید و این منبع آب پایدار درب کارخانه ها تحویل خواهد شد.
این طرح که به عنوان بزرگترین پروژه بازچرخانی و استفاده مجدد از فاضلاب شهری کشور یکی از کلیدیترین طرحهای محیط زیستی استان هرمزگان و کشور محسوب می شود، بانک ملی ایران با حمایت های خود از این طرح موجب حفظ و بهرهوری پایدار از منابع طبیعی منطقه، نجات سواحل خلیج فارس و اکوسیستم دریا و همچنین تامین پایدار آب مورد نیاز صنایع استان شده است.
شهروز شجاعی نائب رئیس هیات مدیره شرکت تامین و توسعه زیرساخت خلیج فارس، با اشاره به معضل فاضلاب بندرعباس اظهار داشت: تا پیش از این سالانه حدود ۳۶ میلیون مترمکعب فاضلاب خام و بی کیفیت به خلیج فارس سرازیر میشد که تهدیدی جدی برای محیط زیست بود اما اکنون با تلاش ها و حمایت های صورت گرفته پساب ورودی به دریا به کیفیت استاندارد رسیده و حتی در آبیاری فضای سبز نیز قابل استفاده است.
وی تاکید کرد: که این پروژه نه تنها آلودگی دریا و نواحی ساحلی را کاهش می دهد بلکه منابع آب پایداری را برای صنایع غرب بندرعباس تأمین می کند که در شرایط فعلی بحران بیآبی کشور می تواند به عنوان یک طرح آزمایشی موفق الگویی برای سایر استان ها و شهرهای کشور باشد.
بانکداری هدفمند از خصوصیات بارز بانک ملی ایران در راستای توسعه اقتصادی کشور و کمک به توسعه زیرساخت ها، جهش تولید و اشتغال پایدار است که حضور و مشارکت فعال این بانک در پروژههای بزرگ ملی کشور نمونه بارز آن است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=295313
false
true