×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۴ مهر - ۱۴۰۳  
true
true
سرانه تولید گوشت قرمز کاهش و تخم مرغ افزایش یافت

اقتصادتهران: مرکز آمار ایران اعلام کرد که در سال ۱۳۹۵ متوسط تولید گوشت قرمز١٠ کیلو، شیر ١٢١، گوشتِ مرغ ٢۶ و تخم مرغ ١٢ کیلو در سال برای هر فرد ایرانی بوده است.

به گزارش مرکز آمار ایران، متوسط تولید گوشت قرمز١٠ کیلوگرم، شیر ١٢١، گوشتِ مرغ ٢۶ و تخم مرغ ١٢ کیلوگرم در سال برای هر فرد ایرانی بوده است.

به طور متوسط در سال ١٣٨۵، برای هر ایرانی، ١٢ کیلو گوشت قرمز، ١١٠ کیلو شیر، ١٩ کیلو گوشت مرغ و ١٠ کیلو تخم مرغ تولید شده است که در سال ١٣٩۵، به ١٠ کیلو گوشت قرمز، ١٢١ کیلو شیر، ٢۶ کیلو گوشت مرغ و ١٢ کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.

براساس آخرین سالنامه آماری کشور، میزان تولید گوشت قرمز کشور در سال ١٣٩۵، نسبت به ١٣٨۵، حدود یک درصد کاهش، میزان تولید شیر کشور در سال ١٣٩۵، نسبت به سال ١٣٨۵، ٢۵ درصد افزایش، میزان تولید گوشت مرغ در سال ١٣٩۵، نسبت به سال ١٣٨۵، ۵٢ درصد افزایش و میزان تولید تخم مرغ در سال ١٣٩۵، نسبت به سال ١٣٨۵، ٣٩ درصد افزایش یافته است.

به طور متوسط در سال ١٣٨۵، برای هر ایرانی، ١٢ کیلو گوشت قرمز، ١١٠ کیلو شیر، ١٩ کیلو گوشت مرغ و ١٠ کیلو تخم مرغ تولید شده است که در سال ١٣٩۵، به ١٠ کیلو گوشت قرمز، ١٢١ کیلو شیر، ٢۶ کیلو گوشت مرغ و ١٢ کیلو تخم مرغ در سال رسیده است.

در استان ایلام به‌ازای هر شهروند ایلامی ٢٩ کیلو گوشت قرمز،‌ به‌ازای هر شهروند قزوینی ٣٨٩ کیلو شیر، به‌ازای هر شهروند گلستانی ٨٨ کیلو گوشت مرغ و به‌ازای هر شهروند قزوینی ۵٧ کیلو تخم مرغ تولید شده است که این استان‌ها در کالاهای مذکور بیشترین تولید را به‌ازای هر نفر جمعیت خود دارا بوده‌اند.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches