اقتصاد تهران
شماره خبر : 8126
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۲/۲۹
اقتصاد تهران

سایپا به تولید روزانه 2100 خودرو رسید

گروه خودروسازی سایپا توانست با تولید دو هزار و 100 دستگاه خودرو رکورد تولید خود را دوباره بشکند.

به گزارش خبرگزاری موج، با توجه به تأکید وزیر صنعت، معدن و تجارت در بازدید از سایپا مبنی بر افزایش تیراژ تولید در سال جاری و برنامه ریزی انجام شده در این زمینه، گروه خودروسازی سایپا توانست در ماه های ابتدایی سال به این مهم دست یابد و تعداد خودروی تولیدی خود را از مرز 2000 دستگاه بگذراند.

سعید مدنی، مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا، نیز که به دفعات یکی از راه های نجات صنعت خودرو از مشکلات موجود را افزایش تولید اعلام کرده است، با صدور دستور ویژه به تمامی شرکت های زیر مجموعه ی گروه سایپا خواهان تلاش بیشتر برای افزایش تولید گروه شد که ما حصل آن رسیدن به تیراژ تولید بیش از 2000 دستگاه در روز شده است.

این تعداد تولید بیانگر ایجاد یک روند خوب و صعودی است و نشانگر گذر گروه خودروسازی سایپا از مشکلات تحریم و کاهش تولید است که در سال های اخیر برای صنعت خودرو کشور ایجاد شده است و قطعا تلاش و همت تمامی کارکنان این گروه در این افزایش تولید تأثیرگذار بوده و نمایانگر رسیدن به روزهای اوج در زمانی نه چندان دور است.