true
اقتصادتهران: مدیرعامل بانک دی از ارایه خدمات سوئیفت, صرافی و دریافت مرحله سوم مجوز ارزی در بانک دی خبر داد.
احمد شفیع زاده، به همراه مدیرعامل بیمه دی و سایر اعضاء هیات مدیره این دو شرکت عصر روز شنبه ۱۳ تیر ماه ۹۴در مراسم رونمایی از سامانه ۷۶۶ این بانک حاضر شدند.
شفیع زاده در این مراسم با تاکید بر لزوم توجه به کارمزدها در نظام بانکی گفت: افرادی که که از خدمات بانکداری نوین و خدمات بانکی استفاده می کنند باید هزینه هایش را نیز پرداخت کنند چرا که بخش عظیمی از توسعه بانکداری الکترونیکی را میتوانیم از طریق اخذ کارمزد توسعه دهیم و باید به عنوان یک اقدام ملی به آن توجه و برای پوشش هزینهها و کاهش نرخ سود تسهیلات به دریافت کارمزد باید توجه ویژه شود.
مدیرعامل بانک دی در ادامه با اعلام این مطلب که نظام نرخ سود بانکی باید نظامند و تعادل شود از دریافت مجوزهای مراحل اول و دوم ارزی توسط بانک دی خبر داد و افزود: برهمین اساس علاوه بر بازگشایی سوئیفت بانک دی در روزهای آتی، در حال دریافت مرحله سوم مجوز ارزی نیز هستیم.
وی گفت: با تکمیل حلقه فعالیتهای ارزی در بانک دی، صرافی این بانک نیز تا دو ماه آینده افتتاح می شود.
مدیرعامل بانک دی افزود: صدور ضمانت نامه های ارزی، گشایش اعتبار (LC) و حوالجات ارزی در این بانک آغاز شده و مورد استقبال فعالان اقتصادی قرار گرفته است.
وی با اشاره به پیشرفت ها و تحولات در نظام بانکی کشور طی سال های گذشته، اظهار داشت: این پیشرفت ها نویدبخش ارتقا و کارایی بیشتری در سیستم بانکی کشور خواهد بود.
شفیع زاده با اشاره به راه ندازی سامانه چکاوک و سپام در نظام بانکی کشور، ادامه داد: سامانه چکاوک نقش موثری در شفاف سازی فعالیت های مربوط به چک فعالان اقتصادی کشور دارد و سامانه سپام نیز دربخش ضمانتنامه ها و صدور آن موثر بوده، ضمن آنکه علاوه بر افزایش انضباط پولی، مراودات را نیز شفاف تر میکند.
مدیرعامل بانک دی تصریح کرد: بانک مرکزی اقدامات مناسبی را برای مدیریت بازار غیرمتشکل پولی انجام داده و امیدواریم این امر در سال ۹۴ به دستاوردهای مطلوبی دست یابد.
شفیع زاده در ادامه به مساله بنگاه داری بانک ها پرداخت و گفت: کاهش بنگاه داری بانک ها و رژیم تصدی گری آنها بر فعالیت های اقتصادی به گونه ای است که بنگاهداری برای دوره سه تا ۵ سال باید طوری باشد که جایگزین هایی برای این امر در نظر گرفته شود.
به گفته وی، توجه به کارمزدها، اصلاح ساختار اعتباری بانکها، نوع پرداخت و تضامین، پیاده سازی نرم افزارها منجر به شفاف سازی نظام بانکی می شود.
مدیرعامل بانک دی درباره فعالیت های این بانک نیز گفت: از آنجا که زیرساخت های نظام بانکی در این بانک فراهم شده در تمام زمینه ها و بانکداری الکترونیک هزینه های قابل توجهی صورت گرفته است.
شفیع زاده، توجه به بانکداری شرکتی و اختصاصی در سال ۹۳ را از دیگر فعالیت های بانک دی نام برد و افزود: تلاش می شود در سال ۹۴ علاوه بر اینکه ابعاد دیگر آن در بانک پیاده سازی گردد، به بنگاه های اقتصادی نیز توجه ویِژه شود.
وی از تعامل مناسب و سازنده بانک دی با صندوق ضمانت صادرات و سازمان توسعه تجارت ایران خبر داد و اظهار امیدواری کرد این تعاملات افزایش یابد تا همانند گذشته به تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی پوشش های مطلوبی ارایه شود.
وی یکی از اهداف استراتژیک بانکداری را توسعه بانکداری الکترونیکی اعلام کرد و افزود: بانک دی در همین راستا در صدد پیاده سازی شبکه الکترونیکی و فعال کردن سامانه ۷۶۶ که با راه اندازی ایت سایت بانکداری مجازی , سامانه نوین اینترنت بانک، افتتاح سامانه نوین پرداخت جرایم رانندگی از طریف تما درگاههای بانک و افتتاح تلویزیون آنلاین و افتتاح شبکه اجتماعی ویژه بانک دی انجام گرفت.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=23732
false
true