اقتصاد تهران
شماره خبر : 208976
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۱۲/۱۰
اقتصاد تهران

ساماندهی تابلوهای اصناف طولانی‌ترین خیابان خاورمیانه

اقتصادتهران: شهردار منطقه ۶ تهران به تشریح پروژه ولی‌عصر ۱۴۰۰ پرداخت و گفت: عملیات اجرایی این پروژه از محور میدان ولیعصر(عج) تا تقاطع خیابان زرتشت آغاز شده است.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۶ تورج فرهادی درباره پروژه ولی‌عصر ۱۴۰۰ در محدوده شهرداری منطقه  شش تهران، گفت: این پروژه در دو حوزه خدمات شهری و محیط زیست و فنی و عمرانی کلید خورده و از عملیات پاکسازی برچسب و بنر، پاکسازی معابر، نظافت باغچه‌ها، پاکسازی انهار و حوضچه‌ها و بازپیرایی محدود فضای سبز اصلاح تشتک و کندوکوب تشتک درختان از محور میدان ولیعصر(عج) تا تقاطع خیابان زرتشت آغاز شده است.

وی از نصب بنر، شناسایی و انسداد کلونی موش‌ها و طعمه‌گذاری، حذف زوائد، ساماندهی جداره‌ها، رنگ‌آمیزی پایه‌های چراغ و تابلوها و جداول به عنوان دیگر اقدامات در حوزه ساماندهی و ارائه خدمات شهری در این محور نام برد و گفت: ساماندهی پلاک اصناف نیز در این طرح اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۶ تهران درباره ساماندهی تابلوهای اصناف در محور حضرت ولیعصر(عج) تا تقاطع زرتشت که توسط اداره زیباسازی این منطقه در حال اجراست، گفت: برای ساماندهی تابلوهای اصناف، تابلوهای صنوف که دارای مجوز یا فاقدمجوز هستند شناسایی شده و صدور و ابلاغ اخطار به مالکین تابلوهای غیرمجاز صورت گرفته است.

فرهادی افزود: ساماندهی تابلوهای برخی اصناف در محور حضرت ولیعصر(عج) به منظور شناسایی تابلوهای فرسوده و ساماندهی وضعیت ظاهری این محور و هدایت مالکین تابلو به زیباسازی جهت اخذمجوز تابلو یا ابقاءتابلو صورت می‌گیرد

شهردار منطقه ۶ تهران همچنین در اشاره به فعالیت معاونت فنی و عمرانی این منطقه در قالب پروژه ولی‌عصر ۱۴۰۰، از مرمت و ترمیم دریچه‌ها و مرمت پیاده‌رو خیابان ولیعصر(عج) نام بر