اقتصاد تهران
شماره خبر : 78339
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۲/۲۴
اقتصاد تهران

ساخت ۳ سوله مدیریت بحران در شمال تهران

اقتصادتهران: با توجه به اهمیت احداث و تجهیز سوله های مدیریت بحران در شهر تهران سه سوله ی مدیریت بحران  تا پایان سال در محلات شمال تهران آماده بهره برداری می‌شود.

به گزارش روابط‌ عمومی شهرداری منطقه یک، مهندس بهمن محبوبی معاون فنی و عمرانی شهرداری این منطقه با بیان خبر فوق، اظهار داشت: محدوده جغرافیایی  شهرداری منطقه یک به دلیل موقعیت خاص فیزیوگرافیکی و زمین شناسی، همچنین وجود پتانسیل‌های آسیب پذیری در قبال بحران‌های طبیعی، توجه  ویژه‌ای را در مقوله پیشگیری و آمادگی مقابله با حوادث و بحران‌های احتمالی طلب می کند که یکی از اقدامات شاخص در این زمینه، احداث و تجهیز سوله‌های چند منظوره مدیریت بحران است.

محبوبی گفت: در حال حاضر سوله‌های شهرک شهید محلاتی، ازگل و گلابدره به بهره برداری رسیده است و سوله‌های بحران اراج، یاران و شهرک نفت سه سوله ایی هستند که در مرحله ساخت قرار دارند.

وی تصریح کرد: سوله بحران اراج، به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع در مرحله  اجرای سنگ بدنه داخل سوله و سنگ کف قسمت اداری است و سوله بحران یاران در ناحیه شش منطقه یک به مساحت یک هزار و ۳۶۰ متر مربع در مرحله  تکمیل سفتکاری، آماده سازی تاسیسات برقی و مکانیکی، اجرای سنگ نمای داخلی است و سوله شهرک نفت نیز به مساحت یک هزار و ۴۵۵ متر مربع در مرحله اجرای نمای ضلع شرقی و آماده سازی تاسیسات است و بر اساس برنامه زمانبندی شده تا پایان سال ۹۶ به اتمام می‌رسند.