true
اقتصادتهران: مدیرعامل شرکت سهامی بیمه ایران از تغییر ساختار اداری و سازمانی این شرکت پس از ۲۵ سال خبر داد.
به گزارش خبرنگار اقتصادتهران، محسن پورکیانی در نشستی که صبح امروز در محل ساختمان مرکزی این شرکت برگزار شد ضمن اعلام این خبر گفت: نحوه تغییر در ساختار شرکت به گونهای است که استانهای این شرکت با اختیارات بیشتری در ساختار جدید به فعالیت میپردازند به گونهای که در سالهای آینده، هر استان در بیمه ایران ترازنامه و صورت سود و زیان جداگانه خواهد داشت.
وی افزود: ساختار فعلی بیمه ایران مربوط به سالیان گذشته است و تغییر آن یک ضرورت محسوب میشود ضمن آن که در ساختار جدید هر استان یک ستاد عملیاتی مستقل خواهد داشت که نظارت نیز بر عهده خودشان است و تهران تنها نظارت کلی خواهد داشت.
رییس هیات مدیره بیمه ایران یادآور شد: در صورت تحقق چنین امری، در سالهای آینده با یک شرکت کاملاً کارآمد روبرو خواهیم شد به طوری که با ارائه ساختار جدید، پازل اصلاحاتی شرکت تکمیل خواهد شد.
۵۰۰ میلیارد تومان عایدی فروش ساختمانهای بیمه توسعه
وی در خصوص وضعیت پرداخت خسارات بیمه توسعه گفت: عمده ساختمانهای بیمه توسعه که به بیمه ایران واگذار شد توسط صندوق خسارتهای بدنی کشور خریداری شد که در واقع کمک صندوق برای تزریق نقدینگی برای پرداخت خسارتهای بیمه توسعه بود.
وی رقم دریافتی از فروش ساختمانهای بیمه توسعه را حدود ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ساختمان مرکزی بیمه توسعه در چهار راه جهان کودک نیز به بیمه اتکایی امین فروخته شد.
از تحقیق و تفحص مجلس استقبال میکنیم
پورکیانی همچنین درباره تقدیم ارائه طرح تحقیق و تفحص از این شرکت به هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، گفت: ما از تحقیق و تفحص استقبال می کنیم ضمن آن که پاسخهای لازم را هم تهیه کردهایم که از فرصت به دست آمده قصد داریم دولت را به سمت افزایش سرمایه بیمه ایران متمایل کنیم.
وی درباره مطالبات شرکت بیمه ایران توضیح داد: عمده طلب ما از شرکتهای دولتی است و طبق قانون شرکتهای دولتی نمیتوانند از یکدیگر شکایت کنند.
پورکیانی افزود: ما تنها درقرارداد بنیاد شهید ۱۵۰۰ میلیارد تومان خسارت پرداخت کردیم در حالی که بنیاد شهید هنوز بخش عمده حق بیمه را به ما پراخت نکرده است.
مدیر عامل بیمه ایران ادامه داد: جهت وصول این حق بیمه، نامه نگاریهای متعددی انجام شده است اما تا کنون نتیجهای حاصل نشده است.
بخش عمده بدهی بیمه ایران به بیمارستانهای بنیاد شهید است
وی درباره بدهی بیمه ایران به بیمارستانها نیز گفت: یک بخش عمده و اصلی بدهی به بیمارستانهای بنیاد شهید است که این بدهی هم حاصل همان قرارداد بنیاد شهید است که حق بیمهاش را به ما بدهکار است و در واقع مادامی که بنیاد شهید پرداختی به ما نداشته باشد ما هم نمیتوانیم بدهی خود را به بیمارستانها پرداخت کنیم.
پورکیانی تصریح کرد: بیمه ایران از بودجه دولتی استفاده نمیکند و از محل همین حق بیمههاست که می تواند خسارت پرداخت کند.
سهم از بازار بیمه ایران؛ ۳۸٫۵ درصد
وی در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادتهران در مورد وضعیت توانگری مالی شرکت و نیز سهم از بازار بیمه ایران گفت: سهم از بازار بیمه ایران کماکان ۳۸٫۵ درصد است که احتمالاً این رقم تا پایان سال تغییر نخواهد کرد. وی همچنین گفت: توانگری شرکت از سال ۹۲ به تدریج کاهش پیدا کرد که عمده دلیل آن به خسارات معوقههای بالایی که دریافت میکرد مربوط است به طوری که در حال حاضر توانگری این شرکت در سطح ۴ قرار دارد اما این مساله سبب نشده تاثیر منفی بر ذهن بیمه گذاران ایجاد شود چرا که پرداخت خسارت توسط شرکت با سرعت بیشتر در حال انجام است به طوری که زمان بررسی به شکایات نیز به ۲۱ روز کاهش پیدا کرده است ضمن آن که تنها راه افزایش توانگری شرکت، افزایش سرمایه بیمه ایران است.
نرخ رشد خسارت بیمه ایران ۱۹ درصد است
وی با بیان آن که نرخ رشد خسارت بیمه ایران ۱۹ درصد است گفت: سالیان گذشته این نرخ ۲۲ درصد بوده است ضمن آن که در نرخ رشد حق بیمه، ۴ درصد منفی بودهایم که این موضوع به دلیل پایان همکاری با بنیاد شهید در قرارداد درمان است.
به گفته پورکیانی این رشد منفی، از نظر ما خوب است چون در قرارداد بنیاد شهید نه تنها حق بیمه گرفته نمیشد بلکه خسارت نیز پرداخت کردیم.
تمهیدات ویژهای برای زائران اربعین سال آینده در نظر داریم
مدیرعامل بیمه ایران در مورد حق بیمه دریافتی از زائران اربعین نیز یادآور شد: تا الان گزارش کامل اربعین تهیه نشده است اما قصد داریم از حق بیمههای دریافتی، تمهیداتی برای زائران سال آینده کربلا در نظر بگیریم.
وی همچنین در خصوص وضعیت دفاتر خارج از کشور این شرکت نیز گفت که این دفاتر هزینهای برای شرکت ندارند و به صورت خودگردان اداره شده و ما نیز اصراری بر تغییر مدیران آنها نداریم.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=106648
false
true