اقتصاد تهران
شماره خبر : 186250
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۲/۱۶
اقتصاد تهران

رییس جمهوری فعالیت رسمی سامانه شاد را افتتاح کرد

اقتصادتهران: سامانه شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) با دستور رییس جمهوری رسما افتتاح شد.

به گزارش اقتصادتهران، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی عصر سه شنبه در آیین بزرگداشت هفته معلم که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، دستور افتتاح رسمی شبکه آموزش دانش آموزی (شاد) را صادر کرد.

وزارت آموزش‌ و پرورش در پی شیوع بیماری کرونا که منجر به تعطیلی مدارس در همه کشورها از جمله ایران شد و نظر به اهمیت و ضرورت تداوم آموزش دانش آموزان با تاکید بر ایجاد مدارس در فضای مجازی، تلاش‌های بی‌وقفه را آغاز کرد و در کوتاه‌ترین فرصت شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد) را راه‌اندازی کرد.

شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد) با امکانات بومی و به‌عنوان شبکه آموزشی اختصاصی وزارت آموزش‌وپرورش راه‌اندازی شده است تا آنچه در مدرسه اتفاق می‌افتد در زمان تعطیلی مدارس در این فضای امن مجازی صورت گیرد.

روحانی در این مراسم و دستور افتتاح رسمی سامانه شاد، تداوم فعالیت و تقویت این سامانه را حتی پس از بازگشایی کلاس‌ها ضروری دانست و گفت: به مرکز ملی فضای مجازی دستور داده‌ام یاری و کمک کنند که سامانه شاد تکمیل و نواقص آن رفع شود.