×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
true
true
رويداد ملي تلفن همراه، فرصت‌ها و چالش‌ها برگزار شد

اقتصادتهران: رويداد ملي تلفن همراه، فرصت‌ها و چالش‌ها با حضور مسئولان انجمن تلفن همراه، سيمكارت و لواز جانبي  كشور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادتهران، در اين همايش كه صبح امروز در سالن همايش‌هاي تلاش وزارت كار برگزار شد، رييس اتاق بازرگاني كشورهاي اوراسيا، نماينده مركز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي، نماينده كانون عالي انجمن‌هاي صنفي كارفرمايي ايران، مسئولان و مديران ارشد كشور و نيز اساتيد و كارشناسان اين حوزه حضور داشتند.

در اين مراسم، افشار فروتن لاریجانی، رئیس انجمن فروشندگان تلفن همراه، با اشاره به ورود فناوري‌هاي نوين در حوزه تلفن همراه به كشور، گفت: امروزه استفاده از تلفن همراه يك ضرورت در كشور است و بايد از اين وسيله به محو مطلوبي استفاده بهينه انجام داد.

وي تاكيد كرد: بكارگيري فناوري‌هاي نوين در تلفن همراه، همواره چالش‌هاي مخصوص به خود را داشته است اما نمي‌شود، از ظرفيت اين فناوري خود را محروم كنيم.

لاريجاني، بر ارتقاي اين صنعت در كشور تاكيد و اظهار داشت: شرايط بايد به گونه‌اي تغيير كند كه ايران سهم عمده‌اي در تحولات مربوط به تلفن همراه در كشور داشته باشد.

فروتن لاریجانی با اشاره به مشکلات خدمات پس از فروش گوشی تلفن همراه در کشور، اظهار کرد:‌ باتوجه به تجمیع فرایند واردات،‌عرضه و خدمات پس از فروش در تلاش هستیم که مجموعه‌ای ایجاد شود که مشکلات موجود حل و مردم بتوانند از خدمات مناسب پس از فروش بهره‌مند شوند و به نوعی بازار تلفن همراه با ساماندهی بیشتری مواجه شود.

دکتر زهره منوچهری بانوی کارآفرین حوزه فرافناوری NFT با تاکید بر این نکته که در اکثر نقاط کشور، بانوان ایرانی دارای پتانسیل و ظرفیت های خدادای در هوش و استعداد و مدیریت هستند و ایران دارای ظرفیت گسترده برای حضور بانوان در عرصه های بازرگانی و مدیریت تجاری است، در این همایش تصریح کرد: آموزش علوم نوین  و تسلط به ابزارهای فناوریک مدیریتی و تولید لازمه حضور زنان بازرگان در عرصه های بین المللی است و در مسیر ورود به حکمرانی اقتصاد نوین جهانی و تجارت دیجیتال، لازم است تا بانونان کارآفرین، بازرگان و مدیر کشور این موئلفه را در الویت امور قراردهند.

حکمرانی نوین اقتصاد جهانی با گوشی‌های همراه

فاضل شیرکوند، کارشناس عالی فرا فناوری نیز در این همایش با اشاره به حکمرانی نوین اقتصاد جهانی با گوشی‌های همراه، عنوان کرد:‌ اکنون تجارت دیجیتال جای خود را به عنوان بخش مهمی از تجارت جهانی در اقتصاد باز کرده است و در این شرایط باید ساختار قراردادهای دیجیتال را بهتر بدانیم. هر قدر در عرصه تولید و صادرات دیجیتال، ساختار داد و ستد مدرن را بدانیم با آسیب و زیان کمتری مواجه می‌شویم.

وی با اشاره به مشکلاتی که تجار ایرانی به دلیل محدودیت‌های ارزی در عرصه معاملات دیجیتال با آن مواجه هستند، عنوان کرد:‌ معاملاتی در بازار بین‌المللی وجود دارد که بر پایه مبانی و امکاناتی است که بر گوشی‌های تلفن همراه قرار دارد و تبدیل‌پذیری ارزی را در اختیار قرار می‌دهد. البته تجار ایرانی در این زمینه با مشکل مواجه هستند و ‌درآینده نزدیک معاملاتی وجود خواهد داشت که تجار دیجیتالی را تربیت خواهد کرد و این امیدواری وجود دارد که انجمن‌ها و تشکل‌های مرتبط بتوانند در این زمینه اقداماتی انجام دهند.

نقش موثر تلفن‌ همراه در آینده اقتصادی کشور، اقتصاد دیجیتال و سواد دیجیتالی

قربان محمد پورقاز، عضو شورای راهبردی انجمن تلفن همراه و پژوهشگر اقتصاد خانواده نیز در همایش تلفن همراه، فرصت‌ها و چالش‌ها، اظهار کرد: تا سال ۲۰۳۰جمعیت ایران سالمند می‌شود و سالمندان باید مهارت‌های لازم را برای انجام اموری که با گوشی‌های هوشمند قابل انجام است، فرا بگیرند.

وی افزود: نقش تلفن همراه در توسعه اقتصادی کشور و رابطه آن با اینترنت و فضای مجازی بسیار حائز اهمیت است. تلفن همراه نقش موثری در آینده اقتصادی کشور، اقتصاد دیجیتال و سواد دیجیتال دارد.

گوشی‌های همراه ابزاری با کارکردهای مثبت و منفی

محمدرضا طالبی‌نژاد، مشاور مرکز پژوهش‌های مجلس نیز در این همایش با بیان اینکه تلفن همراه یک وسیله فراگیر است، گفت: از دید جامعه‌شناختی باید تقسیم‌بندی سه‌گانه‌ای درباره نقش تلفن همراه وجود داشته باشد. هر پدیده‌ای هم کارکرد سالم و هم ناسالم دارد. در سطح نهادی مانند خانواده، آموزش، اقتصاد و غیره نیز تلفن همراه هم کارکردهای مثبت و هم منفی به همراه دارد.

امیدواریم در این زمینه شاهد حضور کشور ایران در منطقه اوراسیا باشیم

دکتر مهدی آزادواری رئیس اتاق بازرگانی اوراسیا نیز در این مراسم گفت: رویداد تلفن همراه که امروز برگزار می‌شود بسیار مهم است و ادامه داد ما در حوزه اوراسیا هستیم، اوراسیا یک اتحادیه اقتصادی بوده شامل ۵ کشور بلاروس، قزاقستان، روسیه، ارمنستان و قرقیزستان که البته اتاق بازرگانی اوراسیا حوزه آسیا و اروپا را نیز تحت پوشش دارد. و اتاق یک تشکل بین‌المللی بوده و فراتر از اتحادیه عمل می کند. تفاوت آن با اتحادیه اقتصادی اوراسیا آن است که در اتحادیه موانع اجرایی را رفع کرده و معافیت گمرکی ایجاد می‌کنند. اما اتاق بازرگانی اوراسیا علاوه بر آن موارد تجارت را نیز تسهیل می‌کند و حتی کشورهای اروپایی را نیز شامل می‌شود همچنین در کشورهای حوزه‌های دیگر نیز فعال است و نمایندگی دارد.

وی در خصوص رویداد تلفن همراه که موضوع بسیار مهم است ابراز امیدواری کرد و گفت: در این زمینه امیدواریم شاهد حضور کشور ایران در منطقه اوراسیا باشیم حتی به صورت شریک تجاری با شرکت‌های مختلف می‌توان این مورد انجام شود.

وی ادامه داد: باید برنامه‌ریزی سریعتر داشته باشیم چون اگر آن را نداشته باشیم نمی‌توانیم جایگاه مطلوب و واقعی به دست بیاوریم. یکی از موضوعات مهم تنوع سازی محصولات است در صنعت موبایل در سخت‌افزار و نرم‌افزار همین گونه است و ازطرفی صنایع زیادی به آن وابسته شده است و نباید از آن غافل شد. همچنین باید حوزه R&D را تقویت کنیم، به واقع باید بخواهیم به یک جایگاه بازار داخلی و بین‌المللی مناسب برسیم.

رئیس اتاق بازرگانی اوراسیا در پایان گفت: اتاق بازرگانی اوراسیا در حال حاضر ۱۰ کشور عضو دارد و حدود ۳۰۰ شرکت در سطح بین‌الملل از اعضای این اتاق هستند و ما استقبال می‌کنیم که نشست‌ها و همایش‌های مشترک برای تعاملات فی مابین را فراهم کنیم تا بتوانیم انتقال تکنولوژی را داشته باشیم.

صاحبان صنایع و بازرگانان ایران در عرصه‌های بین المللی دارای کارنامه درخشانی هستند

مهران باباپور، کارآفرین  دانش بنیان نمونه و کارشناس عالی تجارت بین الملل، نیز در این مراسم ضمن تاکید بر بهره گیری از فناوری های دیجیتالی و هوش مصنوعی در تولیدات و خدمات، اظهار داشت: صاحبان صنایع و بازرگانان ایران در عرصه‌های بین المللی دارای کارنامه درخشانی هستند و امیدواریم با بکارگیری علوم و فنون نوین و فرافناوری های روز در عرصه تجارت، گامی موثر در جهت تقویت جایگاه اقتصادی ایران اسلامی و دستیابی به مقام نخست منطقه، برداریم. وی تاکید کرد: مرکز علمی صنعتی ایراث طرح، با استفاده از توان داخلی و محققان جوان ایرانی، در کشورهای اوراسیا و همسایگان خلیج فارس فعال بوده و در حال فعالیت‌های چشمگیری است.

در بخش ویژه مراسم؛ از افشار فروتن لاریجانی (چهره ماندگار عرصه تلفن همراه)، امیر الماسی (پیشکسوت عرصه تلفن همراه) مهران باباپور (کارآفرین برتر حوزه ایجاد و توسعه اپلیکیشن‌های صنعتی)، مهدی خمسه (مدیر نمونه حوزه آموزش و خدمات فنی) دکتر زهره منوچهری (بانوی کارآفرین حوزه فرافناوری nft)، فاضل شیرکوند ( مدیر نمونه در حوزه فرافناوری nft )، دکتر محمد حسین ملا امرجی (مدیر نمونه در حوزه مدیریت شهری)، مهدی فولادی مجره (مدیر نمونه حوزه تلفن همراه)، علیرضا اسدپور کری بزرگ ( کارشناس فرهنگ و رسانه)، غلامحسین دیا حسین (مدیر نمونه حوزه خدمات، آموزش و بازرگانی تلفن همراه)، زهرا ناصری (مدیر نمونه در حوزه بازرگانی)، دکتر زهرا ایرج زاده (محقق و پژوهشگر قانون تجارت)، دکتر فاطمه داودی فرکوش ( محقق و پژوهشگر در حوزه اقتصاد نوین)، دکتر محمد یونسی (مدیر نمونه تلفن همراه کشور) و مجید طلیمی (مدیر نمونه درحوزه روابط عمومی نوین و رسانه) برای سال‌ها تلاش و خدمت در جهت جهاد تبیین، تقویت و ترویج قانون مداری اشاعه سیاست های اقتصاد مقاومتی و گام دوم انقلاب با اهداء لوح تقدیر و نشان افتخار تجلیل گردید.

 

 

 

true
true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches