یکشنبه, ۲۳ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

رونق فعالیت­‌های ساختمانی و ساخت و ساز در تیر ماه

۱۱ مرداد, ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۷

رونق فعالیت­‌های ساختمانی و ساخت و ساز در تیر ماه

اقتصادتهران: آمارهای به دست آمده در تیرماه ۱۴۰۲ در حوزه ساختمان نشان می‌دهد شاخص کل در تیر ماه با رقم (۵۳.۲۶)، طبق پیش بینی ماه گذشته، با افزایش جزئی نسبت به خرداد ماه (۵۱.۱۲)، نمایانگر وضعیت رونق فعالیت­‌های ساختمان و ساخت و ساز در تیر ماه است.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از اتاق تعاون ایران، افزایش قابل توجه مولفهی، موجودی مواد اولیه و لوازم خریداری شده، نتیجهی کاهش مولفه، قیمت خرید مواداولیه یا لوازم موردنیاز، در این ماه است.

براساس این گزارش، کاهش قابل توجه مولفه‌های قیمت محصولات تولیدشده و خدمات ارائه شده و قیمت خرید مواداولیه یا لوازم موردنیاز متاثر از ثبات نرخ ارز در دو ماه اخیر است اما همچنان بالا بودن نرخ ارز، اصلی ترین مانع در مسیر رونق است.

کاهش جزئی مولفهی مصرف حامل‌های انرژی در این دوره، که ناشی از محدودیت مصرف برق در فصل تابستان و الزام استفاده از سوخت جایگزین و نیز نبود شبکه تامین انرژی جایگزین مورد نیاز این واحدها است، در ماه‌های آتی میتواند بر میزان رشد شاخص کل اثر گذار باشد.

مولفه انتظارات تولید در ماه آینده با ثبت رقم (۵۵.۴۳) بیانگر پیش بینی فعالان اقتصادی مبنی بر ادامهدار بودن وضعیت رونق فعالیت‌های ساختمانی در مرداد ماه است.

کاربران، ذینفعان و محققین می‌توانند با مراجعه به پورتال تخصصی اتاق تعاون ایران به نشانیwww.icccoop.ir به نسخه الکترونیکی این گزارش دست یابند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها