اقتصادتهران: دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی کشور گفت: اکنون روغن خوراکی مورد نیاز در بازار موجود است و نگرانی بابت کمبود این محصول وجود ندارد.
به گزارش اقتصادتهران، قاسمعلی حسنی، در گفتوگو با ایرنا در خصوص وضعیت بازار روغن خوراکی و ادعای برخی مبنی بر کاهش این محصول، افزود: روغن خوراکی با نرخهای آزاد در بازار به وفور موجود است و کمبودی در این زمینه نداریم.
وی اظهار داشت: همچنین روغن با نرخهای مصوب نیز در بازار در حال عرضه است و نگرانی در این خصوص وجود ندارد.
دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی کشور گفت: اکنون در روغن های ۱۶ کیلوگرمی شاهد گرانفروشی هستیم به طوری که قیمت مصرف کننده ۲۵۸ هزار تومان قید شده است اما اکنون با قیمت آزاد ۳۵۸ هزار تومان در بازار به فروش می رسد.
وی با بیان اینکه روغن ۱۶ کیلویی سرخ کردنی به مصارف صنعتی ، کارخانجات و مراکز بزرگ دانشگاهی، نظامی و بیمارستانی میرسد، افزود: گرانفروشی ۱۰۰ هزار تومانی از درج قیمت محصول تا عرضه در بازار غیرمنصفانه است که انتظار می رود برای این موضوع تدبیری اندیشیده شود.
دیدگاه ها بسته هستند.