true
رییس اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر اینکه نشانههای بهبود اوضاع اقتصاد پایان یافتن التهابات در بازارهای مختلف است تاکید کرد: شاهد جستوخیزهای غیر قابل محاسبه در اقتصاد نخواهیم بود.
به گزارش ایسنا، محمد نهاوندیان در بیست و ششمین جلسه هیات نمایندگان اتاق ایران با بیان اینکه در حال حاضر افکار عمومی به سمت ایران و مواضع و ابتکارات ما در مسائل منطقهای جلب شده است گفت: این موضوع هم فرصتهای جدیدی را برای ایران پیش میآورد و هم بار ما را سنگینتر می کند که باید از این فرصت از عزتمندانهترین روش برای توسعه اقتصادی کشور حراست کنیم.
وی ادامه داد: در تعبیر مقام معظم رهبری امسال دو حماسه در دستور کار ملت ایران قرار گرفت که حماسه سیاسی با برگزاری انتخابات پرشور تحقق پیدا کرد. الان نوبت تحقق حماسه اقتصادی است و باید تاکید کرد که اهمیت پیروزی در حماسه اقتصادی به هیچ وجه نباید کم ارزیابی شود.
رییس دفتر ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه آزاد کردن اقتصاد از قید و بندهایی که طی این سالها به دست و پای آن بسته شده حماسه اقتصادی است، خاطرنشان کرد: ما باید بتوانیم در همه دسیسهها و توطئههایی که اقتصاد را زندانی کرده است رهایی یابیم و این زندانی آزاده باید آزاد شود.
وی با بیان اینکه قدم برداشتن در مسیر رفع تحریمها پیروزی نظام است گفت: از سوی دیگر تحقق حماسه اقتصادی پیروزی سیاسی و فرهنگی را در پی دارد.
به گفته نهاوندیان، اگر ما بتوانیم این امکان را برای کشور فراهم کنیم تولید شکوفا و بیکاری رفع و در این صورت عوامل اصلی فساد درکشور ریشه کن میشود.
رییس اتاق ایران با بیان اینکه حماسه اقتصادی باید با هدف فرهنگی و حراست از نظام پیش رود، اظهار کرد: نظام اهدافی را به عنوان اهداف اقتصادی اعلام کرده است. رشد هشت درصدی اقتصاد هدف نظام بوده که عدم دستیابی به آن ناکامی ما را در دستیابی به اهداف نشان می دهد. وی ادامه داد: در همان حوزههایی که آماج بدخواهان بوده باید توفیق پیدا کنیم و این توفیق نظام است.
نهاوندیان با بیان اینکه ارزیابی، طراحی و اقدام برای از بین بردن توطئه تحریمها را نباید دست کم گرفت، تصریح کرد: واقعیت این است که اگر هدف تحریم ها تغییر سیاسی در ایران بوده باید گفت که این هدف ناکام بوده است ولی آثار آن روی اقشار جامعه به لحاظ اقتصادی مشهود بوده است.
رییس اتاق بازرگانی ایران افزود: افزایش هزینههای مبادله به کم درآمدترین اقشار جامعه منتقل میشود.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=3953
false
true