اقتصاد تهران
شماره خبر : 89270
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۵/۱۸
اقتصاد تهران

رنگ آمیزی مبلمان شهری در منطقه دو

اقتصادتهران: معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه دو از رنگ آمیزی مبلمان شهری در پارک‌ها و بوستان‌های سطح منطقه دو خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو علیرضا جعفری با اعلام این خبر گفت: رنگ آمیزی مبلمان شهری در منطقه دو به منظور ساماندهی و زیباسازی شهری در پارک‌های سطح منطقه دو اجرا شد و این اقدام در حفظ و زیبایی سیمای شهری و تقویت روحیه نشاط و شادابی در شهروندان از اهمیت و اولویت بالایی برخوردار است.

وی افزود: عملیات رنگ آمیزی و رفع نقص مبلمان شهری (سطل زباله، نیمکت و …) در تمامی پارک و بوستان های سطح منطقه در سال جاری به مقدار هزار و ۵۶۰عدد از جمله  فاز ۱ نهج البلاغه  به تعداد ۲۰عدد، باغ راه فدک به مقدار ۱۵۰عدد، پرواز به تعداد ۱۴۰عدد و بوستان‌های محله‌ای سطح محلات ۲۱ گانه منطقه اجرا شده است.

جعفری با تاکید بر اهمیت و ضرورت بهسازی، ساماندهی و زیباسازی فضاها و منظر شهری، تصریح کرد: رنگ آمیزی مبلمان شهری می تواند فضاهای شهری را دگرگون ساخته و بر روح و روان شهروندان تاثیر مثبتی داشته است