شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

رفع گره ترافیکی در خیابان انقلاب محدوده پل چوبی

۲۲ تیر, ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۲

رفع گره ترافیکی در خیابان انقلاب محدوده پل چوبی

 اقتصادتهران: شهردار منطقه هفت از اجرای طرح رفع گره ترافیکی در خیابان انقلاب محدوده پل چوبی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، سمیه حاجوی با اشاره به اجرای طرح اصلاح هندسی در مسیر شرق به غرب خیابان انقلاب بعد از پل چوبی، افزود: به دلیل وجود پیش آمدگی در مسیر سامانه خط یک اتوبوس تند رو در محدوده پل چوبی، در ساعات پر تردد شاهد پس زدگی بار ترافیکی محور بودیم که با شناسایی این نقطه و انجام هماهنگی های لازم با پلیس راهور منطقه هفت، نسبت به اصلاح مسیر و رفع گره ترافیکی مذکور اقدام شد.

وی در ادامه تصریح کرد: برای اجرای این طرح اقداماتی از قبیل کاهش عرض مسیر سامانه BRT و افزایش عرض سواره رو، احداث رفیوژ میانی جدید، نصب نرده و علائم تجهیزاتی مربوطه از سوی معاونت حمل ونقل و ترافیک منطقه انجام شد.

شهردار منطقه ۷ تاکید کرد: اقدامات کوچک مقیاس و مینیاتوری از این دست که با صرف هزینه های اندک، تاثیرات قابل ملاحظه ای در روان سازی بار ترافیک دارد در اولویت فعالیت های اجرایی معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه هفت بوده و در این راستا گام های موثری نیز برداشته شده است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها