اقتصاد تهران
شماره خبر : 200300
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۲۰
اقتصاد تهران

رشد ۵۵ درصدی تولید گوشت قرمز

اقتصادتهران” مرکز آمار ایران اعلام کرد: تولید گوشت قرمز در مهر ۱۳۹۹ در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته، ۵۵ درصد افزایش یافته اما تولید گوشت شتر با ۳۹ درصد رو به رو شده است.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از مرکز آمار ایران نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در مهر ماه سال جاری را منتشر کرد. بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه مهر ۱۳۹۹ جمعاً ۳۹.۶ هزار تن گزارش شده که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

گوشت گاو و گوساله با ۲۲.۴ هزار تن، ۵۷ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۳.۵ هزار تن، بز و بزغاله با ۲.۹ هزار تن و سایر انواع دام با ۷۹۴ تن، به‌ترتیب ۳۴ درصد، ۷ درصد و ۲ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در مهر ۱۳۹۹ با ماه مشابه سال ۱۳۹۸، نشان‌دهنده افزایش ۵۵ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در مهر ۱۳۹۹ نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۸ برای گوسفند و بره ۵۳ درصد، برای بز و بزغاله ۳۸ درصد، برای گاو و گوساله ۶۱ درصد، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ۱۳۰ درصد افزایش، و برای شتر و بچه‌شتر ۳۹ درصد کاهش داشته است.

همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در مهر ۱۳۹۹ نسبت به شهریور ۱۳۹۹ در حدود ۱ درصد کاهش داشته است.