true
براساس اعلام بانک مرکزي در هفته ي منتهي به 19 ارديبهشت سال جاري قيمت کالاهاي اساسي به غير از روغن نباتي و حبوبات نسبت به دوره ي مشابه سال قبل روند افزايشي داشته است.
به گزارش خبرنگار موج، نرخ لبنيات برنج، قند و شکر و چاي در هفته ي مورد گزارش نسبت به دوره ي مشابه ماه گذشته به ترتيب 0.3درصد، 0.7درصد، 0.5 درصد، 4درصد و 0.7 درصد افزايش يافته است.
همچنين نرخ برنج، حبوبات، ميوه هاي تازه، قند وشکر و چاي در هفته ي مورد گزارش نسبت به هفته ي نخست ماه جاري نيز به ترتيب 0.3درصد، 0.5درصد، 2.7درصد، 3.3درصد و 0.1درصد گرانتر شده است.
لازم به ذکر است، در هفته ي مورد گزارش در گروه برنج، بهاي برنج داخلي درجه ي يک 0.5درصد افزايش يافته، اما؛ قيمت برنج داخلي درجه ي دو 0.7درصد کاهش يافته است.
همچنين در گروه ميوه هاي تازه قيمت پرتقال 9.5 درصد و نارنگي 22.6درصد افزايش يافته، اما؛ در گروه سبزيجات، قيمت کدو سبز بدون تغيير باقي مانده، اما؛ نرخ ساير اقلام اين گروه بين 0.3درصد تا 5.5درصد کاهش داشته است.
گفتني است، در هفته ي مورد گزارش قيمت قند 2.5درصد، شکر 4.2درصد و چاي خارجي 0.1درصد گرانتر شده است.
براساس اين گزارش، قيمت لبنيات، تخم مرغ، برنج، ميوه هاي تازه، سبزي هاي تازه، گوشت قرمز، گوشت مرغ، قند وشکر و چاي در هفته منتهي به 19 ارديبهشت سال جاري نسبت به دوره ي مشابه به ترتيب 20درصد، 1درصد، 19.7درصد، 8.8درصد، 11.7درصد، 7.2درصد، 27.1درصد و 17.7درصد افزايش يافته، اما؛ در همين بازه ي زماني فقط قيمت حبوبات 4.6 درصد و روغن نباتي 9.3درصد کاهش يافته است. –
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=8054
false
true