جمعه, ۱۲ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

راه‌اندازی شب بازار اغذیه در پیاده‌راه پانزده خرداد

۱۸ خرداد, ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۰

راه‌اندازی شب بازار اغذیه در پیاده‌راه پانزده خرداد

اقتصادتهران: معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار منطقه ۱۲ تهران از برپایی غرفه‌های فرهنگی، اجتماعی و تفریحی ویژه ماه مبارک رمضان در پیاده راه پانزده خرداد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲ تهران، محمد علی قندهاری نیا با بیان این مطلب افزود: هر سال در ماه مبارک رمضان شاهد برگزاری محفل مناجات خوانی توسط یکی از مداحان مطرح در مسجد ارک میدان پانزده خرداد هستیم که این برنامه با استقبال چندین هزار نفری مخاطبان روبه رو می‌شود، در کنار خدماتی که شهرداری منطقه ۱۲ در ایام ماه مبارک رمضان به مسجد ارک ارائه می دهد، امسال به غیر از ارائه این خدمات، دو اقدام ویژه برای برنامه مناجات خوانی مسجد ارک و پیاده راه پانزده خرداد انجام خواهد داد که اقدام نخست راه اندازی غرفه‌های اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و تفریحی ویژه کودکان و نوجوانان در فضای ۳۰۰ مترمربعی در پیاده راه پانزده خرداد است.

وی افزود: با توجه به اینکه اغلب افرادی که در برنامه مسجد ارک شرکت می کنند به همراه خانواده ، کودکان و نوجوانان خود هستند، در مدت زمان برگزاری مناجات خوانی کودکان دچار سردرگمی می شدند به همین دلیل برای ایجاد فضای تفریحی و فرهنگی برای کودکان و نوجوانان، کارگاهی به مساحت ۳۰۰ متر مربع نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه این کارگاه فرهنگی دارای غرفه‌های متنوع است، بیان کرد: طبق پیش بینی‌های انجام شده قرار است تا به کودکان و نوجوانان از سن ۴ تا ۱۴ سال، خدمات آموزشی، تفریحی وفرهنگی اعم از رنگ آمیزی، قصه، سفالگری و … ارائه گردد.

قندهاری نیا با بیان اینکه  فعالیت این غرفه‌ها از ساعت ۲۳ شب تا ۲٫۳۰ بامداد خواهد بود ، یادآور شد: اقدام دوم شهرداری منطقه ۱۲ در حاشیه ی اجرای برنامه مناجات خوانی مسجد ارک، ساماندهی فلافل فروشی‌های این محدوده است، تاکنون در ایام ماه مبارک رمضان فلافل فروشی‌ها در یک کوچه نزدیک مسجد بدون هیچ نظارت بهداشتی و در فضایی نامناسب ارائه خدمات می نمودند که این وضعیت مناسب شان روزه داران نبود، بر همین اساس امسال برای ساماندهی فلافل فروش‌ها برنامه ریزی کرده ایم تا هم مجوزهای بهداشتی و ارائه خدمات را دریافت کنند و هم اینکه مسیری برای آنها درنظر گرفته شده تا خانواده‌هایی که در برنامه مناجات شرکت کرده‌اند، بتوانند از این فضای مفرح استفاده نموده و سحری خود را در این مجموعه صرف کنند.

معاون شهردار منطقه ۱۲ تهران با اشاره به اینکه طبق رایزنی هایی که با مجموعه رستوران های راسته پانزده خرداد همچون : رستوران های مسلم و شمشیری انجام شده تا برای اولین بار از افطار تا سحر خدمات ارائه دهند؛ گفت: به تعبیری شهرداری منطقه یک شب بازار در حوزه غذا در پیاده راه پانزده خرداد ایجاد خواهد کرد تا شهروندان از این فضا استفاده کنند.

وی همچنین با اشاره به برنامه محله باب همایون ویژه ماه مبارک رمضان افزود: مجموعه غرفه‌های نمایشگاهی تحت عنوان «بهاریه تهران» که در خیابان باب همایون فعالیت می‌کند در ایام ماه مبارک رمضان به فروش موادغذایی متناسب با این ماه اختصاص داده شده و از ساعت  ۳۰/۱۹ تا اذان صبح به ارائه خدمات می‌پردازند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها