اقتصادتهران: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین گفت: ذخیره سازی کالاهای اساسی برای تامین بازار شب عید مردم استان در حال انجام است.
به گزارش ایرنا، منوچهرحبیبی روز سه شنبه در نشست ستاد تنظیم بازار کالاهای اساسی استان قزوین افزود: گوشت قرمز و سفید، تخم مرغ، برنج، روغن و شکر و همچنین میوه شامل سیب و پرتغال از جمله این کالاها هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین همچنین از ذخیره سازی ۲ هزار و ۷۰۰ تن شکر و سه هزار تن تخم مرغ و ۹۸۰ تن برنج و ۲۰۰ تن روغن و کره در استان خبر داد.
وی اضافه کرد: همچنین به منظور تامین نیاز شهروندان استان، روزانه ۸۰ تن گوشت مرغ تازه و کشتار روز به بازار عرضه می شود که این رقم در ایام منتهی به نوروز به ۱۱۰ تن افزایش می یابد که پیش بینی های لازم برای تامین آن صورت گرفته و همچنین برای ذخیره سازی ۵۰۰ تن مرغ منجمد به منظور کنترل قیمت این محصول در استان برنامه ریزی شده است.
حبیبی همچنین در خصوص میوه مورد نیاز مردم استان برای ایام نوروز ۹۷ نیز گفت: برای ذخیره سازی یک هزار و ۵۰۰ تن میوه شامل یک هزار تن پرتغال و ۵۰۰ تن سیب برنامه ریزی و اقدام شده است.
این مسئول همچنین گفت: خرید و انبار سیب مورد نیاز مردم استان برای ایام عید به پایان رسیده و هم اکنون در حال وارد کردن پرتغال و ذخیره سازی این میوه هستیم.
وی اضافه کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال میزان مصرف اقلام خوراکی بالا رفته است و از سوی دولت تاکید شده که ستادهای تنظیم بازار به صورت هفتگی در مراکز استان ها تشکیل شده و به رصد بازار و کنترل قیمت ها بپردازند.