شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

دو پروژه پل چمران و خیابان رشید الدین فضل‌اله افتتاح می‌شود

۲۳ تیر, ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۰

دو پروژه پل چمران و خیابان رشید الدین فضل‌اله افتتاح می‌شود

اقتصادتهران: عملیات اجرایی پل غیرهمسطح بزرگراه شهید چمران در عید فطر سال جاری به پایان رسید و با تعریض خیابان رشید الدین فضل اله  و آزاد سازی گذراتصالی این دو پروژه به  بهره برداری می‌رسد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، سید حمید موسوی شهردار منطقه یک با بازدید سرزده از دو پروژه پل غیرهمسطح بزرگراه شهید چمران و تعریض خیابان رشید الدین فضل اله ضمن بررسی موانع اجرایی پروژه تصریح کرد: با اتمام عملیات اجرایی پل غیرهمسطح بزرگراه شهید چمران به منظور تسهیل ترافیک در خیابان رشید الدین فضل اله و مدیریت ترافیک ورودی به این خیابان از مسیر غرب بزرگراه چمران ، طرح تعریض این محور نیز در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: لازمه بهره برداری از پل مزبور، اتمام اصلاح هندسی بخش شمالی و ورودی به خیابان رشید الدین فضل اله است که متاسفانه به رغم پیگیری های انجام شده، معارض این بخش که یکی از شرکت‌های دولتی است با واگذاری عرصه درگذر خود، موافقت نکرده است لیکن تلاش‌ها برای انجام توافق با رعایت حقوق شهر و شهروندان در حال انجام است.

شهردار منطقه یک تصریح کرد: تمام تلاش مدیریت شهری بر اینست که هر دو پروژه را همزمان و بطور کامل ، تا پایان تابستان و در آستانه مهرماه به بهره برداری برساند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها