یکشنبه, ۳۰ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

دولت قصد عضویت در FATF را ندارد

۶ تیر, ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۳

دولت قصد عضویت در FATF را ندارد

اقتصادتهران: رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: عصر امروز جلسه‌ای با حضور رئیس‌جمهور و همه مدیران دولت در سالن اجلاس سران برگزار می‌شود.

محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور ظهر امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران در خصوص نامه رئیس‌جمهور به سران اروپایی اظهار داشت: با توجه به سپری شدن بسته پیشنهادی از سوی اروپا، ما با دوستان وزارت خارجه به این نتیجه رسیدیم که دیدگاه های خودمان را با توجه به زمان کم باقی مانده در نامه‌ای به رئیس‌جمهور فرانسه، صدر اعظم آلمان و نخست وزیر انگلیس اعلام کنیم.

وی با بیان اینکه ما پاسخی از این نامه نمی‌خواستیم و صرفا برای اعلام مواضع بود، افزود: محتوای این نامه در راستای سیاست های نظام است تا بتوانیم از ادامه برجام به نحو احسن بهره برداری کنیم.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور در خصوص جلسه امروز هیئت دولت تصریح کرد: قسمت قابل توجهی از وقت امروز صرف شرایط روز کشور شد. مسائلی در فضای مجازی و شبکه های خارجی در حال القاء است که رئیس جمهور از مسئولان خواست بیشتر با مردم صحبت کنند.

واعظی عنوان کرد: ساعت ۱۸ امروز نیز جلسه‌ای با حضور همه مدیران دولت در سالن اجلاس سران برگزار می‌شود و رئیس جمهور نیز حضور خواهند یافت و صحبت هایی نیز مطرح خواهد شد.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور با اشاره به شایعات در فضای مجازی تصریح کرد: گفته شده که مسئولین در خارج از کشور حساب بانکی دارند که اصلا صحیح نیست و حتی برخی که از آنها اسم برده شده بود اعلام کردند که اگر چنین حسابی وجود دارد همه موجودی آن برای کسانی که این موضوعات را مطرح می کنند باشد.

وی تاکید کرد: سیاست آقای رئیس‌جمهور این است که حتما از افراد جوان استفاده کند. در مقطعی که مشکلاتمان زیاد بود از افرادی که نمی‌خواستند در دولت قبل کار کنند برای عبور از شرایط سخت استفاده کردیم.

واعظی در خصوص لوایح چهارگانه تصریح کرد: به هیچ وجه بنای ما بر عضویت در FATF نیست. یک اشتباهی که رخ می‌دهد این است که برخی فکر می‌کنند لوایح چهارگانه را دولت دوازدهم تقدیم مجلس کرده درحالی که در دولت دهم لوایحی به مجلس داده‌اند و این لوایح پیش رفته و امروز نوبت تصویب آن است.

وی افزود: این لوایح با FATF متفاوت است پس صراحتا نظر دولت این است که به هیچ وجه ما اعلامی برای عضویت در FATF نداریم و دنبال آن هم نیستیم اما فکر می‌کنیم تصویب این لوایح، که در دولت قبل داده شده، لازم است.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور با اشاره به جلسات روحانی با رهبرانقلاب گفت: هر هفته رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب دیدار دارند و دیروز هم دیدار کردند و در این مورد هم صحبت شد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها