شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

دعوت استاندار تهران از مردم برای شرکت در راهپیمایی روز قدس

۱ مرداد, ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۷

دعوت استاندار تهران از مردم برای شرکت در راهپیمایی روز قدس

در آستانه روز جهانی قدس استاندار تهران ضمن محکوم کردن کشتار بی رحمانه مردم غزه، شهروندان تهرانی را به شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.

متن پیام سید حسین هاشمی بدین شرح است:

من سمع مسلماً ینادی یا للمسلمین فلم یجبه فلیس بمسلم

روز قدس یادگار گران سنگ امام راحل عظیم الشان فرصتی را فراهم می‌آورد تا ضمن تجدید پیمان با آرمان بلند آن پیشوای بزرگ ، یکبار دیگر حمایت خود را از ملّت ستمدیده فلسطین اعلام نماییم.

تاریخ خونبار دهه‌های اخیر منطقه، حاکی از ظلم فراوان و بی حد و حصری است که بر فلسطینیان بی‌پناه رفته است.

کشتار دد منشانه و بی‌وقفه زنان و کودکان گواهی بر این مظلومیت می‌باشد.

آنچه که بر تلخی این فجایع می‌افزاید، همراهی ظالمانه جوامع غربی با متجاوزان و سکوت معنادار مجامع بین‌المللی می باشد.

از سویی سیاستهای استوار و قویم نظام اسلامی همواره در خنثی‌سازی توطئه‌ها و شکست اهداف صهیونیسم تأثیری بی‌بدیل داشته که نمونه آن نامگذاری روزقدس توسط رهبر فقید انقلاب بوده است.

اینجانب ضمن اعلام انزجار از فجایع اخیر در غزه و دعا برای دفع شرور دشمنان به ویژه رژیم غاصب صهیونیستی، از ملّت شریف ایران به ویژه شهروندان همیشه در صحنه استان تهران دعوت می‎کنم تا با حضوری با شکوه و دشمن‌شکن، باردیگر حمایت خود را از مردم غزه نشان دهند و با

 

 

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها