true
اقتصادتهران: موضوع دریافت حق سرویس از مشتریان در رستورانها مساله جدیدی نیست اما این مساله بارها از سوی مسوولان اتحادیه چلوکباب و چلو خورش عنوان شده که دریافت این حق سرویس توسط رستورانداران ممنوع بوده و مشتریان میتوانند در صورت بروز چنین مسالهای، آن را از طریق اتحادیه پیگیری کنند.
نکته جالبتر این که با وجودی که بسیاری افراد از این مساله خبر دارند اما به محض دریافت صورتحساب و رویت حق سرویس، بدون آن که اعتراضی به این قضیه داشته باشند آن را پرداخت میکنند در حالی که به گفته رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش دریافت مبلغی تحت عنوان حق سرویس در رستورانها و چلوکبابیها ممنوع است و در صورت دریافت چنین وجهی مردم میتوانند موضوع را از طریق اتحادیه پیگیری کنند.
ناصر حسینی تبریزی افزود: نکته دیگر اینکه اگر واحدهایی که زیرمجموعه این صنف هستند در دریافت مبالغ به غیر از نرخی که به تایید اتحادیه رسیده است را اعمال کنند قطعا از سوی تعزیرات جریمههای سنگینی برای آنها در نظر گرفته خواهد شد.
حسینی تبریزی درباره نحوه تعیین نرخ رستورانها نیز عنوان کرد: اعضای اتحادیه ما پیش از قیمتگذاری، شرایط خود را به اتحادیه اعلام میکنند و بر این اساس در اتحادیه بررسیهای لازم صورت گرفته و قیمت مناسب برای آنها تعیین میشود.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=75680
false
true