اقتصاد تهران
شماره خبر : 78439
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۲/۲۵
اقتصاد تهران

دانش آموزان شمال تهران تحت آموزش‌های شهروندی قرار گرفتند

اقتصادتهران: با هدف نهادینه شدن حقوق شهروندی و ارتقاء سطح فرهنگی جامعه، اردوی تفریحی – آموزشی ویژه ۲۰۰ نفر از مادران و دانش آموزان شمال تهران در بوستان یاس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، سعید کارگران معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه یک با اعلام خبر فوق اظهار داشت: با توجه به اهمیت مدارس هیئت امنایی از منظر اداره کل آموزشهای شهروندی شهرداری تهران و با هدف ارائه آموزشهای فرهنگی و شهروندی به دانش آموزان این مدارس، اردوی آموزشی ویژه دبستان پسرانه  جمهوری اسلامی در بوستان یاس برگزار شد.

وی گفت: آموزش شهروندی عامل مهمی در نهادینه شدن حقوق شهروندی در جامعه است چرا که منجر به تقویت مهارت‌های شهروندی در راستای ایجاد مشارکت پایدار می‌شود و این آموزش‌ ها  بیشتر در سنین کودک و نوجوان انجام می‌شود تا علاوه بر ایجاد اعتماد به نفس و رفتارهای مسئولانه در بین آنها، این قشر را برای نوع ارتباط با محیط پیرامون و زندگی آینده آماده سازد.

کارگران افزود: در این اردوی آموزشی که از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ ظهر ادامه داشت، دانش آموزان و مادران آنها ابتدا با ورود به بوستان و استقرار هرکدام از گروه‌ها در محل‌های در نظر گرفته شده، توسط کارشناسان آموزش جهت مسابقات ورزشی و فعالیت های آموزشی توجیه شدند و سپس با تشکیل ۲۰ گروه ۱۰نفره شامل ۵ دانش آموز پسر و ۵ مادر تحت آموزش‌هایی چون آموزش‌های شهروندی، آشنایی با کمپین آسمان آبی- زمین پاک، آموزش‌های فرهنگی توسط مبلغین دینی، بررسی ناهنجاری های کف پا و برگزاری مسابقات ورزشی قرار گرفتند.

وی در ادامه گفت: این گروه ها پس از آموزش ، امتیازاتی را از کارشناسان ورزشی، فرهنگی، آموزشی و … دریافت کردند که در پایان، سه گروه برتر با امتیاز بالا مورد تشویق قرار گرفتند و با کسب هدایای نفیس ازآنها تقدیر به‌عمل آمد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه یک افزود: این اردوی آموزشی توسط سرپرست سامانه ۱۸۸۸، کارشناسان ستاد مدیریت بحران، کارشناسان اداره ورزش، مدیران و کارشناسان اجتماعی نواحی ده گانه در بوستان یاس برگزار شد.