true
اقتصادتهران: فرمانده یگان حفاظت سازمان میراثفرهنگی گفت:«شعاری که ما برای نوروزامسال درنظر گرفتهایم، حفاظت دانشمحور، مشارکت اجتماعی و امنیت پایداراست که باید متعهدانه این شعار را اجرایی کنیم.
به گزارش روابط عمومی یگان حفاظت میراث فرهنگی، سردارامیر رحمتاللهی در مراسم اختتامیه کارگاه تخصصی «آموزش ارتقای دانش و مهارتهای حرفهای حفاظت از میراثفرهنگی» که در دانشکده علوم و فنون دانشگاه علومانتظامی امین برگزارشد، اظهارکرد: یک رابطه معنادار بین حفاظت و امنیت وجود دارد و میتوان گفت در بسیاری از مواقع حفاظت مقدم بر امنیت است.
وی ادامه داد: ادبیاتی که ما تلاش میکنیم از آن به کار ببریم مصداق حفاظت اطمینانبخش و امنیت پایداراست و شعاری که ما برای نوروز امسال در نظر گرفتهایم «حفاظت دانشمحور، مشارکت اجتماعی و امنیت پایدار» است که باید متعهدانه این شعار را اجرایی کنیم.
رحمتاللهی افزود: وظایف حفاظتی مأموران یگان حفاظت در حوزه جغرافیایی از مؤلفههای بسیار پیچیدهای درامنیت اجتماعی اثرمیپذیرد، چرا که حفاظت اطمینانبخش از تمام اموال منقول وغیرمنقول تابعی است از امنیت اجتماعی، و اگر ما وظایف خود را به درستی انجام دهیم میتوانیم نقش مؤثری در تحقق امنیت اجتماعی داشته باشیم.
فرمانده یگان حفاظت سازمان میراثفرهنگی تصریح کرد: اماکن، بناها، محوطهها، سایتهای تاریخی و اموال منقول و غیرمنقول سازمان میراثفرهنگی بخش جدایی از کشور نیستند و صرفنظر از ارزشمندی این آثار، هویت تاریخی این آثار مسئولیت ما را در حفظ این مواریث مضاعف میکنند.
رحمت اللهی ادامه داد: درسال ۹۵ تلاش کردیم رویکرد علمی و اجتماعی و فرهنگی را در دستور کار قرار دهیم. براساس ماده ۸ آییننامه حفاظت ازمیراثفرهنگی که برآموزشهای تخصصی دانشجویان دانشگاه پلیس درحوزه حفاظت از میراث فرهنگی تأکید دارد، کتاب مدیریت جرائم علیه میراثفرهنگی تهیه شده و بهزودی بهچاپ میرسد. این کتاب منبع بسیار ارزشمندی برای دانشجویان دانشگاه پلیس است تا از موارد مهم در این حوزه مطلع شوند.
رحمتاللهی همچنین به امضای تفاهمنامه با دانشکده علوموفنون اشاره کرد و افزود: یکی از بندهای این تفاهمنامه در زمینه معرفی عنوان پایاننامههای دانشجویان مقطع کارشناسیارشد است که در این حوزه حدود ۱۶ مورد احصا شده است.
فرمانده یگان حفاظت سازمان میراثفرهنگی گفت: افرادی که مأموریتهایی را به صورت چند وجهی در حوزه امنیتی و حفاظتی و اطلاعاتی انجام میدهند باید از قابلیتها و توانمندیها و مهارتهای حرفهای مشابه با شغلشان برخوردار باشند. در طول سال جاری سه کارگاه آموزشی با عناوین ”نقش اسکورت و نظارت بر جابهجایی اموال فرهنگیتاریخی“، ”نقش و جایگاه یگان در توسعه گردشگری“ و ”کارگاه ارتقای دانش و مهارتهای حرفهای کارکنان یگان حفاظت سازمان میراثفرهنگی“ برگزار شد.
وی افزود: امیدواریم مأموران یگان حفاظت سازمان میراثفرهنگی با برگزاری این کارگاههای آموزشی و با بهرهگیری از علم و تجربه در انجام مأموریتهای خود برای حفاظت اطمینانبخش و دستیابی به امنیت پایدار موفقتر عمل کنند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=71442
false
true