شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

خودکفایی در حوزه تولید میگو در کشور

۳۰ دی, ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۱

خودکفایی در حوزه تولید میگو در کشور

اقتصادتهران: با تولید حدود ۹۰ هزار تن غذا در کارخانجات داخلی در زمینه نیاز به خوراک میگو در کشور به خودکفایی ۹۸ درصدی دست یافته‌ایم.

به گزارش اقتصادتهران، به نقل از سازمان شیلات ایران، مهدی شکوری، معاون توسعه آبزی پروری سازمان به تولید ۶۱ هزار تن میگو در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد وگفت: آمار نشان می‌دهد که میزان تولید میگو از رشد ۵ درصدی نسبت به سال گذشته برخوردار است.

وی از خودکفایی در تولید لارو میگو به میزان بیش از ۵.۵ میلیارد قطعه، پیگیری و حمایت از ایجاد دو مرکز تولید مولدین با سلامت بالا و عاری از بیماری در استان هرمزگان (یک مورد بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد) خبر داد و افزود: و تولید حدود ۹۰ هزار تن غذا در کارخانجات داخلی نشان از خودکفایی ۹۸ درصدی در نیاز به خوراک میگو در کشور است.

وی تصریح کرد: پنج مرکز جدید تکثیر میگو در استان‌های هرمزگان و بوشهر افتتاح شده است و برنامه ریزی برای توسعه تولید متراکم میگو و تدوین دستورالعمل‌های فنی و بهداشتی در حال انجام است.

شکوری تاکید کرد: با ایمیدرو جهت اجرای طرح توسعه گوهر سنگ از طریق اجرای مزرعه آزمایشی پرورش صدف‌های مرواریدساز در هرمزگان همکاری‌های مشترک داشته‌ایم.

وی ازتدوین فاز دوم طرح توسعه ماهیان خاویاری کشور خبر داد و تصریح کرد: با اجرای این طرح، ۲۰ هزار تن گوشت و ۱۴۰ تن خاویار تولید می شود و تمرکز این طرح بر صیدگاه‌های ماهیان خاویاری بوده و از پتانسیل های استانهای لرستان و خوزستان محسوب می شود.

وی از آغاز تولید تجاری تخم تریپلویید ماهی قزل الا در کشور با هدف تولید ماهی سایز بزرگ برای صادرات خبر داد و تاکید کرد: با افزایش تولید تخم تمام ماده قزل الا، تامین ۷۰ درصد از نیاز مزارع از محل تولید داخلی محقق می‌شود.

وی همچنین افزود: بسته حمایت از توسعه پرورش گونه های بومی برای برخورداری از حمایت‌های دانش بنیان تهیه شده است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها