اقتصاد تهران
شماره خبر : 222192
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
اقتصاد تهران

خسارت ناشی از قطعی برق فولادی‌ها، هفته ای ۲۳۵ میلیون دلار است

اقتصادتهران: معاون وزیر صمت، میزان خسارت ناشی از قطعی برق واحدهای فولادی- تنها در زیرمجموعه ایمیدرو- را هفته‌ای ۲۳۵ میلیون دلار اعلام کرد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از وزارت صمت، سعید زرندی در سمینار تخصصی چالش برق در زنجیره فولاد که امروز یکشنبه (۱۴ شهریور) برگزار شد، با یادآوری رشد ۸ درصدی صنعت کشور در سال ۹۹ گفت: سال گذشته، سال خوبی برای تولید بود و علی‌رغم همه چالش‌ها و مشکلات ناشی از تحریم‌های و شیوع کرونا، بخش صنعت و تولید در مسیر رشد حرکت کرد و این شرایط تا سه ماهه نخست امسال نیز تداوم داشت.

معاون طرح و برنامه وزیر صمت با بیان اینکه این وزارتخانه وضعیت تولید محصولات صنعتی و معدنی منتخب را به صورت ماهانه رصد می‌کند، ۲۷ محصول را دارای رشد مطلق و حدود ۳۰ محصول را دارای رشد عمدتاً بالا اعلام کرد.

زرندی با تاکید بر اهمیت و نقش صنایع معدنی به ویژه فولاد در گذر از شرایط سخت اقتصادی ناشی از تحمیل تحریم‌ها، تصریح کرد: تقریباً ۱۲ درصد ارزش افزوده صنعت در حوزه فولاد است و این به معنای ضرورت یک برنامه‌ریزی منسجم در این حوزه است.

معاون طرح و برنامه‌ریزی وزیر صمت در ادامه، ظرفیت فعلی کنستانتره سنگ آهن در کشور را حدود ۵۷.۶۶ میلیون تن و هدف‌گذاری انجام شده در این بخش ۸۰ میلیون تن و در حوزه گندله نیز ظرفیت تولید و هدف‌گذاری را به ترتیب ۴۷.۶ و ۵۸ میلیون تن اعلام کرد.

همچنین بر اساس توضیحات زرندی میزان ظرفیت فعلی آهن اسفنجی حدود ۳۵ میلیون تن و هدف‌گذاری در این حوزه بر ۵۲.۷ برنامه‌ریزی شده است و در بخش نورد هدف‌گذاری ۴۶ میلیون تنی با رسیدن به ظرفیت تولید ۵۸ میلیون تنی، محقق شده است.

وی با استناد به آمار اعلام شده و شرایط خوب تولید تا سه ماه نخست سال جاری، تحقق اهداف تعیین شده را در صورت تأمین برق، امکانپذیر دانست و افزود: شرایط تولید تا خرداد ماه و تا پیش از روبرو شدن با چالش‌های تأمین برق، رضایت‌بخش بود اما در سه ماهه گذشته بواسطه عدم تأمین برق واحدهای تولیدی بویژه در بخش سیمان و فولاد دچار مشکل شدیم.