اقتصاد تهران
شماره خبر : 50324
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۷/۰۲
اقتصاد تهران

حمل و نقل عمومی شمال تهران آماده جابه جایی دانش آموزان

اقتصادتهران: به منظور سهولت و تسریع توام با ایمنی در جابه جایی دانش آموزان، ناوگان تاکسی رانی و اتوبوسرانی شمال تهران با بیش از هزار وسیله نقلیه عمومی آماده خدمات رسانی به شهروندان در سال تحصیلی جدید است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک مهندس عبدالمطلب توجهی  معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری این منطقه با بیان این مطلب اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۱۹۳ اتوبوس خصوصی در۱۵ خط خصوصی و۳۶۲ اتوبوس BRT در سه خط ۴ و ۷ و ۹ تندرو  آماده جابه جایی شهروندان به مقاصد مورد نظرشان است.

وی با اشاره به وضعیت شبکه تاکسی رانی منطقه یادآور شد: تعداد بیش از ۳ هزار و ۸۷۳ تاکسی نیز شامل ناوگان تاکسی خطی، گردشی و بیسیم و همچنین تاکسی ون در ۵۳خط، فعال  هستند که با آغاز سال تحصیلی جدید با حداکثر ظرفیت خود خدمات رسانی می کنند.

توجهی  تصریح کرد: با هماهنگی انجام شده از شرکت واحد اتوبوسرانی خواسته شد آمادگی کامل جهت اعزام اتوبوس به مکانهای پرازدحام مسافر را داشته باشند و اتوبوس از مبداء با حداکثر ظرفیت حرکت نکنند و حداقل ۴۰ درصد ظرفیت آن برای مسافرین بین راهی منظور شود و طبق برنامه زمانبندی و با حداقل زمان تاخیر حرکت کنند.

این مقام مسئول نظارت بر عملکرد تاکسی های نارنجی، خطوط و بخش خصوصی توسط بازرسین و استقرار بازرسین از ساعت ۶:۳۰ صبح در مراکز و محل های تجمع مسافرین، موظف نمودن تاکسی ها به جابه جایی مسافرین با حداکثر ظرفیت وکنترل کرایه های مصوب و جلوگیری از افزایش آنها را از هماهنگی های انجام شده با سازمان تاکسی رانی دانست.