جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

حمایت تمام‌قد دانشگاه آزاد اسلامی از تیم استارتاپی آریانا

۲۰ مهر, ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۴

حمایت تمام‌قد دانشگاه آزاد اسلامی از تیم استارتاپی آریانا

به دنبال موفقیت تیم آریانا در رویداد استارت‌آپ دانشگاه آزاد اسلامی، این تیم به عنوان یکی از برترین گروه‌های دانشجویی مورد حمایت رسمی دانشگاه قرار گرفت.به گزارش اقتصادتهران، در همین راستا، یک دفتر کار در مرکز رشد واحد تهران‌غرب به همراه بسته‌ای از حمایت‌های مالی، مشاوره‌ای و زیرساختی در اختیار اعضای تیم قرار داده شد تا بتوانند ایده نوآورانه خود یعنی اپلیکیشن «دستیار هوشمند دانشجویی» را توسعه داده و مسیر تجاری‌سازی آن را هموار کنند.

تیم آریانا به سرپرستی دو تن از فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی، خانم سارا وان (متخصص طراحی محصول و UI/UX) و آقای پارسا میرصیدزاده (رهبر بخش فنی و توسعه نرم‌افزار)، به همراه جمعی از دانشجویان مستعد دانشگاه، فعالیت خود را پی گرفته است. این ترکیب از تجربه فارغ‌التحصیلان و انرژی دانشجویان، ظرفیت بالایی برای تحقق اهداف فناورانه تیم ایجاد کرده است.

خانم دکتر داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فنی و مهندسی، با تأکید بر اهمیت حمایت از نوآوری‌های دانشجویی، اعلام کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی متعهد است از تیم‌های نوپا و دانش‌بنیان پشتیبانی کند و بستر لازم را برای تبدیل ایده‌های خلاقانه دانشجویان به کسب‌وکارهای پایدار فراهم آورد.»

همچنین اقشین مروجی، سرپرست دانشکده فنی و مهندسی، با حضور در دفتر اختصاص‌یافته به تیم آریانا در دانشگاه، از نزدیک در جریان روند فعالیت‌های آنان قرار گرفت و حمایت همه‌جانبه خود را از ادامه مسیر این تیم نوآور اعلام کرد.

این اقدامات نشان‌دهنده تعهد دانشگاه آزاد اسلامی به پشتیبانی از نوآوری‌های فناورانه و تقویت زیست‌بوم کارآفرینی در میان دانشجویان و فارغ‌التحصیلان است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها