true
اقتصادتهران: نمایندگان اصلی توزیع قطعات تولیدی گروه عظام از سراسر ایران در یک نشست هم اندیشی دوستانه گرد هم آمدند.
به گزارش روابط عمومی هلدینگ عظام در این جلسه صمیمی عباس ایروانی به عنوان بنیان گذار و معمار هلدینگ عظام با اشاره به موانع تولید، استراتژی های گروه عظام را “توسعه و گسترش تولید و افزایش عمق داخلی سازی قطعات، با تکیه بر دانش و توان مهندسین داخلی و کاهش ارزبری” اعلام نمودند.
ایشان با تاکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت های داخلی، هدف گروه عظام را “تولید با بهترین کیفیت و تثبیت قیمتها علیرغم افزایش نهاده های تولید و در نهایت تامین نیاز مصرف کنندگان قطعات خودرو” بیان داشتند.
گفتنی است گروه عظام با ۱۲ کارخانه فعال در استان های تهران، البرز،گیلان،آذربایجان غربی، اصفهان، خوزستان با تولید بیش از ۵۰۰ نوع از قطعات استراتژیک خودرو در بخش های برق و الکترونیک، ایمنی و امنیتی، مکاترونیک، تعلیق و انتقال قدرت، فرمان، قطعات موتوری، تزیینات و پلیمری به عنوان بزرگترین تولیدکننده قطعات اصلی خودرو در کشور بوده و با پشتیبانی از خطوط تولید خودروسازان و تامین نیاز بازار لوازم یدکی خودرو به زمینه اشتغال مستقیم برای حدود ۵۰۰۰ نفر را در کارخانجات خود فراهم نموده با همکاری بیش از ۵۰۰ شرکت تامین کننده در داخل کشور با تعداد ۲۵۰۰۰ نفر در شرکت های تامین کننده داخلی سهم بسزایی در کارآفرینی و ارتقاء تولید ملی ایفا نموده است.
گفتنی است این صنعت در سال جاری با چالش هایی نظیر افزایش و عدم ثبات در نرخ ارز، مشکلات گمرکی و عدم ترخیص به موقع قطعات و مواد اولیه تولیدی، افزایش شدید قیمت مواد اولیه همچون فولاد و آلومینیم، مس و مواد شیمیایی سلولزی و بازگشت تحریمها مواجه شده که باعث کاهش تولید، بهره وری و تحمیل مشکلات مضاعف به شرکت های تولیدی شده است. انتظار می رود دستگاههای مسئول با تدبیر و حمایت از این صنعت که به عنوان سومین صنعت مهم کشور بعد از صنعت نفت و بانکداری است توجه لازم نموده و قدم در جهت رفع مشکلات فوق برداشته تا زمینه بهبود و ثبات در شرایط تولید فراهم گردد.
صنعت خودرو در ایران پس از صنایع نفت و بانکداری، بیشترین سهم را در توسعه کشور بر عهده داشته و به جایگاه نخست در منطقه، رتبه پنجم در آسیا و یازدهم در جهان دست پیدا کرده است.
هدف گذاری برای تولید سالانه ۳ میلیون خودروی سواری و وانت و ۱۲۰ هزار دستگاه خودروی سنگین میتواند ضمن اشتغالزایی جهت حدود ۵۰٫۰۰۰ نیروی کار، سهم ۴ درصدی از تولید ناخالص ملی را نیز به خود اختصاص دهد.
سه دهه تجربه عملی، نوآوری، تجهیز خطوط تولید به ماشینآلات پیشرفته و انتقال تکنولوژی صنعتی بروز دنیا، ارتقای دانش فنی و آموزش دائمی نیروها و در نهایت تولید محصولات استاندارد و بادوام، و اصل بهبود مستمر بی شک نویدبخش افقهای گسترده تری در بازار داخلی و بازارهای صادراتی برای گروه عظام میباشد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=143252
false
true