اقتصاد تهران
شماره خبر : 33036
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۹/۲۹
اقتصاد تهران

حل مشکلات معیشتی برای مردم ازمسائل سیاسی مهم تر است

اقتصادتهران: یک نماینده سابق مجلس گفت: حل مشکلات معیشتی برای مردم ازمسائل سیاسی مهم تر است.

علی بروغنی در خصوص فضای انتخابات مجلس به خبرنگار اقتصادتهران گفت: به ‌نظرم زودترین زمانی که می‌توان قضاوت کرد همان یکی، دو روز اولی است که انتخابات آزاد می‌شود. درحال حاضر پیش‌بینی در این زمان واقع‌بینانه نیست چراکه ممکن است تعبیر به جریانی شود که با آن کار می‌کنم. اصلا قابل قیاس نیست. بعضا در شهری، شخصی هفت دوره نماینده است و طوری شده که دیگر قابل رقابت کردن نیست. این اصل مربوط به طیف خاصی نیست و همه اصولگرایان، اصلاح‌طلبان و اعتدالگرایان را شامل می‌شود. در برخی از شهرها هم شاهدیم که یک دوره بیشتر یک نماینده را نمی‌خواهند و حتما اصرار بر تغییر نماینده دارند. مثلا قم که شهر کاملا مذهبی است یک جور قضاوت می‌شود و در بعضی شهرهای شمال طور دیگری. عملکرد هم می‌تواند تاثیرگذار باشد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که در این دوره مردم بیشتر خط سیاسی برایشان اهمیت دارد یا کارکرد نماینده گفت: اعتقادم این است که بخشی از مردم از برخی سیاسی‌کاران خسته شده‌اند.البته مردم سیاسی هستند و اینطور نیست که خط و فکر نداشته باشند. ممکن است بحث‌های سیاسی‌کاری در بعضی جاها پیش آید اما الان مردم واقعا گرفتارند. حل مشکلات اقتصادی، معیشتی و بیکاری برای عامه مردم از خیلی از مسائل سیاسی اهمیت بیشتری دارد.

بروغنی در زمینه فضای پسابرجام در کشور خاطرنشان کرد: البته یک اتفاقی افتاده و یکسری رفت و آمدهای خارجیان را شاهد هستیم اما آن طرف هم شاهد مطرح شدن مطالب جدیدی از سوی آمریکا هستیم. مثلا عربستان به تازگی گفته از آنجا که ایران ضعیف شده با هر کشوری دست دوستی می‌دهد. اما شاهدیم که در بخش‌های کشاورزی در زمینه آبیاری در برخی شهرها با مشکل مواجه بودیم اما حالا پیشرفت داریم. در قدیم جاده‌ها خاکی بود ولی الان حتی روستاها هم آسفالت شده‌اند. اگر کسی ادعای ضعیف شدن ایران را دارد ناشی از عدم شناخت کافی نسبت به ایران است.