پنجشنبه, ۲۷ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

حفاظت از باغات کن به قیمت مصدومیت کارمند شهرداری

۳۰ اردیبهشت, ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۷

حفاظت از باغات کن به قیمت مصدومیت کارمند شهرداری

تهران اکونومی: ​هنوز خبر بی رحمی متخلفان ساختمانی به حریم بانان از خاطره‌ها پاک نشده است که بار دیگر مصدومیت یکی از کارکنان شهرداری به جرم حفاظت از باغات کن رقم خورد.

در حالی‌که پیامی مبنی برساخت و ساز درباغات کن اعلام شد، دو نفر از عوامل ناحیه ۲ منطقه پنج به گشت‌زنی و نظارت به محل مذکور اعزام شدند. عوامل اجرایی برای نظارت بیشتر از محل از یکدیگر جداشده و هریک به گشت زنی در بخشی از محل پرداختند. کارمند شهرداری در حالی‌که به تنهایی مشغول انجام ماموریت خود بود ناگهان مورد تهاجم عده‌ای از افراد ناشناس که در تعقیب وی بودند قرار گرفت.

افراد ناشناس با حمله ورشدن به عوامل شهرداری او را مورد ضرب وشتم قرار داده و از ناحیه سر و گردن و دست راست مصدوم کردند که خوشبختانه با انتقال سریع  وی به مرکز درمانی شهرداری منطقه۵ و اقدامات فوریت‌های پزشکی از مرگ حتمی نجات یافت.

لازم به توضیح است چندی پیش نیز متخلفان و متعرضین به حریم و باغات نیز زمانی‌که با جلوگیری از ادامه فعالیت خود توسط عوامل حریم‌بان شدند آنها را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها