اقتصاد تهران
شماره خبر : 42090
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۲/۲۶
اقتصاد تهران

حذف زوائد فیزیکی و جمع آوری تابلوهای غیر مجاز در منطقه دو

اقتصادتهران: معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه دو از جمع آوری ۵۲۰ تابلوی غیر مجاز  در منطقه دو خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو، مجید پریسایی با اعلام این خبر اظهار داشت: صنوف و اصناف باید مجوز نصب تابلو از شهرداری اخذ نمایند و تابلوهایی که مجوز نداشته باشند در سطح محدوده منطقه دو جمع آوی می‌شود که از ابتدای سال تا کنون ۵۲۰ تابلوی غیر مجاز در محورهای سعادت آباد، ستارخان و سرو جمع آوری شده است.

پریسایی گفت: با توجه به نیاز به زیباسازی منظر شهری و پیرایش محدوده‌های پرتردد سطح محدوده منطقه دو جمع‌آوری تابلوهای غیر مجاز انجام می‌شود و اصنافی که فاقد مجوز است باید اخذ مجوز به شهرداری مراجعه نمایند.

وی در ادامه افزود: به همت اداره زیباسازی منطقه دو از ابتدای سال تاکنون ۴۷۰ مورد حذف زوائد فیزیکی در سطح محدوده به منظور جلوگیری از آسیب به شهروندان انجام شده است که جمع آوری تابلوهای غیر مجاز و زوائد فیزیکی با توجه به اولویت در دستور کار این معاونت و اداره زیباسازی قرار خواهد گرفت.