true
اقتصادتهران: مدیر کل دفتر آموزشهای فنی و حرفهای وزارت آموزش و پرورش گفت: براساس آنچه اعلام شده تا پایان برنامه ششم باید توسعه سطح آموزشهای مهارتی به ۵۰ درصد برسد ولی بعید میدانیم این موضوع محقق شود چرا که زیرساختها هنوز در کشور فراهم نیست.
به گزارش ایسنا، محسن حسینیمقدم در همایش تخصصی مدیران هنرستانهای فنی، کاردانش، معاونین آموزشی و کارشناسان فنی و حرفهای و کاردانش ادارات قطب شهید مدرس، گفت: ارتقاء جایگاه هنرستانها فقط توسط خود مدیران و معلمان امکان پذیر است، اینکه برخی از مدیران و معلمان در مکانها و جلسات مختلف میگویند دانشآموزان و معلمان ضعیف در هنرستانها هستند، موجب بروز مشکلات میشود.
مدیرکل دفتر آموزشهای فنی و حرفهای وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: اگر آسیب اجتماعی وجود دارد فقط مختص هنرستانها نیست و این موارد در همه مدارس دیده میشود.
وی افزود: متاسفانه هنوز مشاورانی داریم که با هنرستان آشنا نیستند و وقتی خانوادهای برای مشاوره مراجعه میکند، وی را از رفتن به این مدارس منع میکنند، هرچند براساس آنچه اعلام شده تا پایان برنامه ششم باید توسعه سطح آموزشهای مهارتی به ۵۰ درصد برسد ولی بعید میدانیم این مورد عملی شود چون زیرساختها هنوز در کشور فراهم نیست.
وی بیان کرد: با وجود اینکه متناسب با نیاز بازار کار و آموزش تغییراتی در شاخه فنی و حرفهای اتفاق افتاده و کتابها و محتوا عوض شد ولی متناسب با این تغییرات باید تجهیزات و نیروی انسانی نیز تامین شود. طی دو سال اخیر توجه خوبی به تجهیزات هنرستانها شده است، ابتدای امسال از بودجه سال ۹۶ بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان برای خرید بخشی از تجهیزات به استانها اختصاص یافت و برای سال جاری حدود ۹۰ میلیارد تومان تجهیزات پیشبینی شده که به مرور در اختیار استانها قرار خواهد گرفت.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=141598
false
true