true
اقتصادتهران: معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تامین اجتماعی گفت: سازمان تامین اجتماعی امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی،دولت تدبیر و امید و مدیران شایسته و لایق و امانتدار روی ریل خدمتگذاری صادقانه به ویژه به شرکای اجتماعی خود قرار گرفته است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، عبدالرحمن تاج الدین در اختتامیه دومین همایش هم اندیشی روسای کانون های کارگری، بازنشستگی و مستمری بگیر سازمان تامین اجتماعی منطقه مرکزی کشور افزود: اعتقاد به سه جانبه گرایی در سیاست گذاری ها و برنامه ریزی های سازمان تامین اجتماعی امروز به یک اولویت تبدیل شده است.
وی افزود: هم اکنون در همه سطوح مدیریتی از شخص وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تا مدیرعامل و هیات مدیره و مدیران سازمان تامین اجتماعی تعامل با شرکای اجتماعی و به کارگیری از پتانسیل کارگری و کارفرمایی به یک باور عمومی تبدیل شده و این مهم در سرلوحه سیاست گذاری های این سازمان قرار گرفته است.
تاج الدین با بیان این مهم که امروز تامین اجتماعی حیاط خلوت هیچ گروه، حذب و جناحی نیست، گفت: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید با وضع قوانین و آیین نامه های کارشناسی شده و ایجاد برنامه ی مدون، سازمان تامین اجتماعی را از خطرات احتمالی مصون داشته ایم.
معاون حقوقی سازمان تامین اجتماعی با اشاره به مخاطرات این سازمان در دولت گذشته افزود: متاسفانه در طی هشت سال هشت مدیر برای این سازمان معرفی شد که بزرگترین ضربه را به استقلال این سازمان وارد نمود.
وی ادامه داد: امروز به پشتوانه نظام مقدس جمهوری اسلامی و حمایت های وزارت رفاه،یک شخص از بدنه سازمان تامین اجتماعی به عنوان مدیرعامل فعالیت می کند که تمام لایه های مدیریتی را طی نموده و ثبات مدیریت و به کارگیری از نیروهای توانمند، متعهد و متخصص در کنار دکتر نوربخش مدیرعامل این سازمان موجب شده سازمان روی ریل اصلی خود قرار گیرد.
معاون امور حقوقی و مجلس سازمان تامین اجتماعی در ادامه با اشاره به گستردگی خدمات و تعهدات این سازمان گفت: امروز سازمان تامین اجتماعی به یک بنگاه بزرگ سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی تبدیل شده است.
وی به پوشش ۴٢ میلیون نفر از جمعیت کشور در این سازمان اشاره کرد و گفت:افزایش کیفیت خدمات بیمه ای و درمانی همواره یکی از دغدغه های مدیران این سازمان بوده که تلاش کرده ایم با گسترش نرم افزاری و سخت افزاری خدمات، رضایت بیمه شدگان و مستمری بگیران را جلب کنیم.
تاج الدین ادامه داد: برخی کمبودها در بخش درمان را قبول داریم و از همه توان خود برای ارتقای سطح خدمات بهره خواهیم گرفت. درمان در این سازمان در سال های گذشته به فراموشی سپرده شده بود که در سه سال اخیر بسیاری از مراکز درمانی تجهیز و نوسازی شده و بسیاری کلینیک و درمانگاه و بیمارستان در حال احداث داریم که امیدواریم در آینده نزدیک با پرداخت بخشی از بدهی دولت، عقب ماندگی ها در بخش درمان را جبران کنیم.
معاون امور حقوقی و پارلمانی سازمان تامین اجتماعی در ادامه به اجرای تعهدات این سازمان در پرداخت مستمری بازنشستگان اشاره کرد و گفت: این سازمان ماهیانه بالغ بر ۵٢٠٠ میلیارد تومان تجهیز منابع می کند و تا کنون در موعد مقرر، مقرری بازنشستگی را پرداخت نموده است.
وی افزود: علیرغم رکود حاکم بر صنایع با افتخار اعلام می کنیم که تاکنون حتی یک واحد تولیدی در سراسر کشور به خاطر مطالبات سازمان تامین اجتماعی تعطیل نشده است.
تاج الدین به احیای معاونت فرهنگی اجتماعی در سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: حفظ کرامت شرکای اجتماعی این سازمان بسیار حایز اهمیت است و با ایجاد معاونت فرهنگی و اجتماعی از تعامل و هم اندیشی برای ارتقای سطح خدمات استقبال می کنیم.
علی اصغر بیات رییس هیات مدیره کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی در این همایش با اشاره به وجود بیش از ٢میلیون و ٩٠٠هزار بازنشسته سازمان تامین اجتماعی در کشور خواستار توجه بیشتر به مقوله معیشت بازنشستگان و حفظ کرامت آنان شد.
بیات با تقدیر از ابتکار مدیریت کلان این سازمان در برگزاری نشست های هم اندیشی گفت: جامعه کارگری بازنشسته و مستمری بگیر خواستار اجرای کامل قانون الزام درمان و اجرای کامل طرح همسان سازی حقوق هستند تا از این طریق شاهد تحولی در زندگی خود باشند.
وی افزود: در سال گذشته ٢۵هزار و ۵٠٠نفر در سراسر کشور موفق شدند از طرح کرامت رضوی استفاده کنند.
علی اصغر دادخواه مدیر کل تامین اجتماعی استان اصفهان در این همایش با اشاره به پوشش ۶۵ درصدی بیمه شدگان این استان افزود: مخاطبان سازمان تامین اجتماعی در استان اصفهان از طریق ۴٣ شعبه اصلی و ٢٣ شعبه اقماری از خدمات این سازمان بهره می گیرند.
وی به هفت هزار و٢٠٠ میلیارد تومان ورودی این سازمان در استان اصفهان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: استان اصفهان ده درصد سهم کشور را به خود اختصاص داده است.
دادخواه به فعالیت ٢۵ کانون کارگری بازنشستگی در سطح استان اشاره کرد و گفت: دو کانون کارگری بازنشستگی در شرف دریافت مجوز هستند که استان اصفهان را به ٢٧ کانون بازنشستگی ارتقاء میدهد.
وی افزود: ارتباط با کانون های کارگری و کارفرمایی یکی از اولویت های مدیریت استان می باشد و اعتقاد داریم همدلی و وفاق زمینه تحقق اصل سه جانبه گرایی در سازمان تامین اجتماعی را محقق می کند.
دادخواه به ٢٢۶ هزار بازنشسته و مستمری بگیر در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: ماهیانه بالغ بر ٢۵٠ میلیارد تومان مستمری بازنشستگی پرداخت می شود.
دکتر علی اعتصام پور مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان به بیان کارنامه مدیریتی خود در دولت تدبیر و امید پرداخت و گفت: در سه سال اخیر شاهد نهضت ساختمان سازی درمانی در استان اصفهان بودیم تا بتوانیم بخشی از عقب ماندگی های درمانی را جبران کنیم.
دکتر اعتصام پور افزود: تاکنون بالغ بر ٣٠ هزار متر مربع ساخت و ساز به گستره استان اصفهان انجام داده ایم تا رضایت نسبی بیمه شدگان و مراجعین را جلب نماییم.
وی با اشاره به وجود سه بیمارستان ملکی و ٢۵ پلی کلینیک تخصصی ملکی در سطح استان اصفهان گفت: بیمه شدگان در استان اصفهان علاوه بر مراکز ملکی از بیش از ٧ هزار مراکز طرف قرارداد خدمات درمانی دریافت می کنند.
وی تجهیز مراکز درمانی ملکی را به فیبر نوری، تشکیل شورای هماهنگی درمان استان با همسویی سازمان های بیمه گر استان، تجمیع پرونده های بیماران خاص، نوسازی و تجهیز اورژانس بیمارستان های شریعتی و فاطمه الزهرا(س)، ارتقاء هتلینگ درمانی بیمارستان غرضی، احداث درمانگاه تخصصی ۵ هزار مترمربعی بیمارستان غرضی، راه اندازی بخش مراقبت های ویژه کودکان در بیمارستان شریعتی و اختصاص رتبه یک اعتبار بخشی سه بیمارستان ملکی را از جمله دستاوردهای این مدیریت عنوان کرد.
اعتصام پور افزود: با هدف جلب رضایت مراجعین واحدهای درمانی ملکی، این مراکز به مسجد، سالن مطالعه و مراکز تفریحی و فرهنگی مجهز شدند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=57234
false
true