اقتصاد تهران
شماره خبر : 11003
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۶/۲۲
اقتصاد تهران

جهش قیمت خانه تا پایان سال اتفاق نمی‌افتد

معاون امور مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: نرخ اجاره بها تا پایان سال جاری از میزان تورم بالاتر نخواهد رفت و در بازار خرید و فروش هم قیمت ها ثابت می‌ماند و با جهش قیمت روبه‌رو نخواهیم بود.

حامد مظاهریان معاون وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بازار مسکن اظهار کرد: بازار مسکن متاثر از شاخص‌های کلان اقتصادی است و به صورت جداگانه قابل تحلیل نیست.

وی افزود: اگر بخواهیم عناصر جزئی‌تر را مد نظر قرار دهیم، متوجه می‌شویم که در بازار خرید و فروش و اجاره، روند به صورت متفاوتی پیش می‌رود.

معاون امور مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه کل بازار مسکن تحت تاثیر شاخص‌های کلان اقتصادی است، تصریح کرد: برای آنکه قدرت خرید مردم در این بخش پایین است و رکود در اقتصاد دیده می‌شود تاثیر این مسائل باعث شده روال قیمت‌های سال گذشته در بخش خرید و فروش ادامه داشته باشد.

مظاهریان تاکید کرد: نمی‌توان نتیجه گرفت اگر کسی سال گذشته برای واحد ساختمانی سرمایه‌گذاری در بانک انجام داده، حداقل با سود 22 درصدی مواجه شده چرا که اگر 100 میلیون سرمایه‌گذاری کرده باشد، می‌تواند 22 میلیون دریافت کند.

وی در ادامه با بیان اینکه قیمت خانه به دلیل آنکه یک سال ثابت مانده است، سودی نداشته افزود: کسانی که در یک سال گذشته برای خرید اقدام کرده‌اند سود چندانی نبرده‌اند.

معاون امور مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در ادامه درباره بازار اجاره اظهار کرد: موارد در این بازار متفاوت است به طوری که آخرین اطلاعات حاکی از آن است که در بازار اجاره 18.6 درصد افزایش قیمت وجود دارد در حالی که این میزان در بازار خرید و فروش با بازار اجاره متفاوت است به