دوشنبه, ۸ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

جشنواره «شهرمهر» در تهران آغاز به کار کرد

۹ دی, ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۹

جشنواره «شهرمهر» در تهران آغاز به کار کرد

اقتصادتهران: جشنواره “شهر مهر” با محوریت “اخلاق شهروندی؛ سیره محمدی” در شهر تهران برگزار می‌شود.

به کزارش ستاد خبری جشنواره “شهر مهر”، جشنواره “شهر مهر” همزمان با میلاد پیامبر مهربانی ها حضرت محمد(ص) از سوی شهرداری منطقه ۲۰ تهران با همت معاونت اموراجتماعی و فرهنگی و شهرداری ناحیه ۳ این منطقه، آغاز به کار کرد.

برومند نامداری معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۲۰ تهران با اعلام این خبر تاکید کرد: جشنواره «شهرمهر» با محوریت و شعار «اخلاق شهروندی؛ سیره محمدی» به دنبال آن است که ضمن معرفی سیره و شخصیت والای پیامبر اکرم (ص)، مجموعه آموزه های اخلاق شهروندی از جمله آداب همسایه داری، آپارتمان نشینی، استفاده از حمل و نقل عمومی، پاسداشت محیط زیست، احترام به قانون، محبت به سالمندان و معلولان، مسوولیت پذیری، مشارکت اجتماعی و … را از روایات و احادیث نبوی احصاء نموده و در قالب های نو و مخاطب پسند به شهروندان انتقال دهد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد که جشنواره «شهرمهر» با مشارکت آموزش و پرورش و مدارس، مساجد، پایگاه بسیج، حوزه علمیه و همکاری خانه های «خانواده و سبک زندگی»، «اخلاق و مهارت های اجتماعی» و «قرآن و عترت» سرای محلات برگزار خواهد شد.

در همین باره، امید کشاورز شهردار ناحیه ۳ منطقه ۲۰ نیز گفت: با توجه به شرایط ویژه جمعیتی و اجتماعی ناحیه ۳ و ظرفیت ها و بافت مذهبی دیرینه منطقه ۲۰ و همچنین قرار گرفتن در پهنه جنوب و مجاورت با حومه های محروم و کم برخوردار و آسیب خیز و بالا بودن نسبی آسیب های اجتماعی و اخلاقی، این محدوده جغرافیایی به عنوان پایلوت اجرای این طرح فرهنگی و جامعه مجور انتخاب شده است.

 کشاورز ضمن اشاره به هجمه های فرهنگی غرب و مسأله اهانت های سریالی به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) تاکید کرد: بی تردید در مقابل هجمه به مقدسات و ارزش‌های متعالی دین مبین اسلام و در رأس آن تخریب چهره منوّر نبی گرامی اسلام (ص) که در اشکال مختلف نظیر به رشته تحریر در آوردن کتاب «آیات شیطانی» از سوی فرد مرتد و معلوم‌الحال نظیر «سلمان رشدی» گرفته تا انتشار تصاویر اهانت آمیز کاریکاتوریست دانمارکی و نیز صحنه به آتش کشیدن صفحات مقدس قرآن کریم توسط «تری جونز» کشیش آمریکایی و همچنین بی احترامی مستمر سربازان اشغالگر آمریکایی به قرآن کریم نمود پیدا کرده است، نباید بی تفاوت و منفعل باشیم و باید با طراحی اقدامات و عکس العمل های هوشمندانه، فضای تبلیغی دشمنان اسلام را خنثی کرده و فعالانه به ترویج و استفاده از آموزه های روحبحش و راهگشای سیره محمدی در زندگی شهری بپردازیم.

شالچی مدیر اجتماعی ناحیه ۳ منطقه ۲۰ نیز از برگزاری مسابقات حفظ، تفسیر و قرائت سوره محمد(ص) به عنوان یکی دیگر از فعالیت های در نظر گرفته شده در این جشنواره یاد کرد.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها