شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

جزئیات ساخت مسکن کارگری

۱۶ مرداد, ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۲

جزئیات ساخت مسکن کارگری

اقتصادتهران: رئیس اتاق تعاون ایران گفت: ۳۰ درصد از سهام عدالت در عید غدیر آزادسازی می شود و فرایند آزادسازی ۴۰ درصد دیگر نیز تا پایان سال انجام می‌شود.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از اتاق تعاون ایران، بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به تأثیرات ویروس کرونا بر بخش‌های مختلف اقتصاد اظهار داشت: برنامه‌های حمایتی برای آسیب دیدگان از ویروس کرونا، از جانب دولت برای تمام فعالان اقتصادی در نظر گرفته شده است که معتقدم دولت باید تدابیر بیشتری برای حمایت از آسیب دیدگان اتخاذ کند از طرفی باید به میزان امکانات دولت هم توجه کرد.

رئیس اتاق تعاون ایران با تاکید بر اینکه قریب ۳۰ درصد تعاونی‌ها از شیوع ویروس کرونا، صدمات جدی دیده اند، بیان داشت: تعاونی‌های بسیاری در بخش‌های مختلف از شیوع ویروس کرونا صدمه دیدند چراکه در مقایسه با بنگاه‌های بزرگ، تعاونی‌ها آسیب پذیرترند و باید برای دوران پس از کرونا، برنامه‌های مدونی داشت.

عبدالهی با بیان این‌که پیش‌بینی قابل اتکایی در خصوص پایان کرونا وجود ندارد، گفت: به نقل از رئیس سازمان بهداشت جهانی شنیده‌ایم که ممکن است هیچ واکسنی برای این بیماری کشف نشود و داروی مؤثری برای کرونا پیدا نشود بنابراین باید خود را برای شرایط سال‌های بعد هم آماده کنیم و فعالیت تعاونی‌ها را با شرایط موجود تطبیق بدهیم هرچند که در این دوران هم ریزش داشتیم هم رویش ولی تلاش ما احیا و حمایت از تعاونی‌ها و ارائه مشاوره‌های لازم برای دوام و ماندگاری و ادامه فعالیت آنها در این شرایط بوده است.

وی در خصوص سهام عدالت ابراز داشت: بعد از فرمان مقام معظم رهبری برای آزادسازی سهام عدالت تلاش گسترده‌ای برای آزادسازی سهام عدالت انجام شد و مرجع اصلی آن به عهده شورای عالی بورس گذاشته شد.

به گفته رئیس اتاق تعاون ایران، اولین مرحله دادن حق انتخاب به سهامداران بود که مدیریت سهامشان را به صورت مستقیم یا غیرمستقیم انتخاب کنند. در این مرحله حدود ۲۰ میلیون نفر مدیریت سهام به روش مستقیم و ۲۸ میلیون نیز مدیریت سهام را به روش غیر مستقیم انتخاب کردند.

عبداللهی گفت: ۳۰ درصد سهام عدالت در عید غدیر آزادسازی می‌شود و ۴۰ درصد نیز تا پایان سال انجام می‌شود.

به گفته این مقام مسئول امیدواریم طی ۳ ماه آینده تمام شرکت‌های سرمایه گذاری به بورس وارد شوند.

وی در بخش دیگری از این نشست، به تنوع سهام عدالت اشاره کرد و گفت: ۲۶ شرکت سهام عدالت بورسی و ۱۳ شرکت غیر بورسی هستند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها