اقتصادتهران: شهردار منطقه ۶ با بیان اینکه جرج جرداق از برترین پزوهشگران مسیحی بود که خدمات ارزنده ای برای شناخت اسلام به بشریت کرد، گفت: کتاب امام علی صدای عدالت جرداق اندیشمندان و پژوهشگران بسیاری را در سراسر عالم شیفته امیرالمومنین (ع) کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، عظیم بابایی تصریح کرد: پاسداشت حرمت و قدردانی از فرهیختگانی چون جرج جرداق موجب تحکیم دوستی کشورها و ایجاد انگیزه در میان فرهیختگان جهانی برای توجه هرچه بیشتر به دین مبارک اسلام می شود و از همین رو یکی از خیابان های منطقه به نام جرج جرداق محقق مطرح مسیحی لبنانی پلاک کوبی می شود.
بابایی اضافه کرد: جرداق از نویسندگانی بود که به دنبال شناخت دقیق امام علی (ع) بود و توانست واقعیت ها را تبیین کند.
شهردار منطقه ۶ با اشاره به اینکه جرج جرداق ۳۰ جلد کتاب تالیف کرده است، ادامه داد: مهم ترین اثر این نویسنده شهیر لبنانی اثر الامام علی صوت العداله الانسانیه است که در ۵ جلد با عناوین علی و حقوق بشر،علی و انقلاب فرانسه ،علی و سقراط، علی و دوران زندگانیاش و علی و قومیت عربی به فارسی ترجمه و منتشر شده است.
گفتنی است شهرداری منطقه ۶ بر مبنای مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، حد فاصل خیابان های نجات الهی و قرنی، مشرف به سفارت لبنان در تهران را به نام جرج جرداق مؤلف لبنانی کتاب «امام علی (ع) صدای عدالت انسانی» نام گذاری کرده و قرار است پلاک معبر مورد نظر طی مراسمی با حضور اعضای مجلس شورای اسلامی و شورای شهر تهران، اعضای هیأت نمایندگی لبنان و برخی تشکل های لبنانی در روز یکشنبه ۲۸ شهریور ساعت ۱۶ نصب و از آن پرده برداری شود.