اقتصاد تهران
شماره خبر : 58480
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۹/۱۰
اقتصاد تهران

ثبت نام بیش از ۱۰ هزار داوطلب در آزمون ارشد فراگیر پیام‌نور

اقتصادتهران: مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور، از ثبت نام بیش از ۱۰ هزار داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور خبر داد و گفت: داوطلبان تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۳ آذر ماه فرصت دارند در این آزمون ثبت نام کنند.

حسین توکلی در گفت وگو با ایرنا افزود: ثبت نام برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور (نوبت هفدهم) که از ساعت ۱۶ روز چهارشنبه سوم آذر ماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شد، در روز شنبه ۱۳ آذر ماه پایان می‌پذیرد.

وی افزود: تا ساعت ۸ امروز(سه‌ شنبه) تعداد ۱۰ هزار و ۶۱۳ داوطلب برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد فراگیر پیام‌نور ثبت نام کردند.

توکلی گفت: به تمام داوطلبان علاقه‌مند به ثبت نام برای شرکت در آزمون فوق که تاکنون ثبت نام نکرده‌اند، توصیه می‌شود در این مهلت باقی مانده حداکثر تا پایان روز شنبه ۱۳ آذر ماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و تهیه مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت نام در صورت واجد شرایط بودن نسبت به ثبت نام برای شرکت در این آزمون اقدام کنند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور افزود: کارت شرکت در آزمون از روز سه شنبه ۱۲ بهمن ماه تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه ۱۴ بهمن ماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور در دسترس داوطلبان قرار دارد، از این رو داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت این سازمان نسبت به تهیه پرینت کارت شرکت در آزمون و برگه راهنمای مربوط اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور، روز جمعه ۱۵ بهمن‌ ماه برگزار خواهد شد.