شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

ثبت بیش از 88 هزار اثر در جشنواره مشکات منطقه4

۱۸ بهمن, ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۲

ثبت بیش از 88 هزار اثر در جشنواره مشکات منطقه4

تهران اکونومی: معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 4 گفت: در جشنواره مشکات سال جاری بیش از 88 هزار اثر در 6 محور شرکت داده شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4، سمانه زمانی گرمسیری با اعلام این خبر گفت: جشنواره مشکات سازوکاری است مبتنی بر” هم آموزی مشارکتی ” که استمرار و ارتقای کیفی و کمی خانه های علم وزندگی در محلات تهران را از طریق تبلیغ و تشویق شهروندان، که مبنای حرکت و سازوکار خود را بر مشارکت مردمی در یادگیری اصول و حقوق شهروندی و غنی سازی ذهنی و رفتاری شهروندان و کارگزاران امور شهری قرار داده است و به همت اداره آموزش شهروندی منطقه در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: جشنواره مشکات اواسط مهرماه سال جاری شروع شد و 15 دی ماه مرحله جمع آوری آثار به اتمام رسید. همچنین مرحله داوری اثار مشکات روز 12 بهمن ماه به پایان رسید.

زمانی اضافه کرد: این جشنواره در 6 محور محیط زیست شهری، حمل و نقل و ترافیک، ایمنی شهری، هویت و سیمای شهر؛ حقوق و تکالیف شهروندی و همچنین اقتصاد خانواده–اقتصاد شهر است که این محورها بازتاب مهمترین مسائل شهر و دغدغه های مدیریت شهری است که با همکاری 20 سازمان اجرا شد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 4 تصریح کرد: منطقه 4 توانست بیش از 88 هزار اثر را در این جمع آوری کند.

وی اضافه کرد: مرحله اول این جشنواره آموزشی – ترویجی توسط 15 نفر داور و کمک داور در 14 روز کاری انجام شد.

زمانی خاطر نشان کرد: مرحله داوری مشکات با دقت و اهمیت زیاد با همدلی و مشارکت خوب گروه داوری در این منطقه انجام شد و همزمان با داوری آثار مرحله ثبت امتیازات نیز در حال انجام است.

 

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها