شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

تولید 100 هزار مگاوات برق نیروگاهی در ایران

۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۵

تولید 100 هزار مگاوات برق نیروگاهی در ایران

وزیر نیرو گفت که ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان برق در منطقه و دومین کشور بعد از روسیه است اما در عین حال مصرف کشورمان هم در سطح بسیار بالایی قرار دارد.

به گزارش ایرنا، عباس علی آبادی روز پنجشنبه هنگام سفر به غرب کرمانشاه برای بهره برداری از چهار پروژه آب و برق افزود: ناترازی پدیده خوبی نیست ولی برای عبور از این وضعیت تشریک مساعی و کمک همه بخش‌های مردمی و صنعتی ضروریست؛ یادمان باشد ما امروز نزدیک به ۱۰۰ هزار مگاوات تولید نیروگاهی داریم.

وی با بیان اینکه مصرف برق در برخی بخش‌های کشور غیر منطقی به نظر می‌رسد، گفت: انتظار می‌رود با همکاری عمومی وضعیت بهتر شود و تلاش می‌کنیم توازن را به نحوی برقرار کنیم که به نفع همه باشد.

وی ادامه داد: به لحاظ فنی از توانمندترین کشورها (در بخش انرژی) هستیم اما باید با جلب سرمایه و مناسب کردن محیط کسب و کار به تولید رونق بیشتری دهیم و مجددا می‌توانیم صادرکننده به کشورهای همجوار باشیم.

او ادامه داد: با گرمای هوا و بالا رفتن مصرف برق و در عین حال خشکسالی بخشی از ظرفیت‌ تولید آبی کشور از مدار خارج شده ولی برخواهد گشت.

وزیر نیرو با اشاره به افتتاح پست ۴۰۰ مگاوات تولید برق در شهرستان سرپل ذهاب که امروز مورد بهره برداری قرار گرفت، ابراز امیدواری کرد: با ادامه سرمایه گذاری در این بخش بتوان بخشی از ناترازی استان کرمانشاه را برطرف کرد.

علی آبادی همچنین در پاسخ به درخواست‌های محلی مبنی بر قطع نشدن برق مناطق گرمسیری و مرزی گفت: علت مشکلات موجود ضعف سرمایه گذاری در گذشته بوده است اما برنامه ریزی لازم برای انرژی های تجدید پذیر و اجرای پروژه های جامعه محور در دست اجرا است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها