true
اقتصادتهران: مشاورارشد مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در امور درمان گفت: با اجرای برنامه حذف دفترچه درمراکز درمانی ملکی تأمین اجتماعی بیش از٣۶ میلیون نسخه الکترونیک تولید شده است که این نسخه ها حاوی اطلاعات ارزشمندی هستند و بهره برداری از این اطلاعات در دستور کار سازمان قرار دارد.
به گزارش سازمان تأمین اجتماعی، محمدعلی بیطرف اظهارداشت: این سازمان در استفاده از سامانه های الکترونیک که تکلیف برنامه های پنجم وششم توسعه است، با استقرار برنامه نسخه الکترونیک، گامی اساسی برداشته و این کار را با موفقیت آغاز کرده است.
وی تصریح کرد: انطباق بیشتر شیوه های درمان با پروتکل های درمانی از مهمترین نتایج استفاده از سامانه نسخه الکترونیک است.
بیطرف ادامه داد: کاهش زمان حضور بیمار در مراکز درمانی از دیگر نتایج اجرای سیستم نسخه الکترونیکی است و نکته مهمتر این است که میزان حضور بیماران در مراکز درمانی با استفاده از سامانه نسخه الکترونیک قابل اندازه گیری شده است و با این کار گام مهمی برای صرفه جویی در وقت مردم برداشته شده است.
مشاور ارشد مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در امور درمان گفت: با سفارش حوزه درمان سازمان تأمین اجتماعی تحلیل و بررسی و استخراج اطلاعات از نسخه ها در موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی در حال انجام است و فرآیند تحقیقاتی پویایی آغاز شده و روند تغییرات تجویز دارو و سایر خدمات پاراکلینیک با دقت بررسی می شود.
وی افزود: اولین استفاده ای که از اطلاعات جمع آوری شده انجام می شود این است که می توانیم درباره داروهای تجویز شده اطلاعاتی را به پزشکان ارائه دهیم.
بیطرف بیان داشت: در سازمان تأمین اجتماعی از سال جاری حرکت جدیدی برای توسعه برنامه نسخه الکترونیک به مراکز درمانی طرف قرارداد آغاز شده و مراکز درمانی طرف قرار داد در استانهای یزد، اصفهان، گیلان و مازندران به سامانه نسخه الکترونیک متصل شده اند.
وی ادامه داد: این برنامه از سال گذشته در یزد به صورت پایلوت آغاز شده و ٣٠٩ پزشک وارد سامانه شده اند که تقریبا ۵٠ درصد پزشکان این شهر را شامل می شوند و درماه های اخیر ١٢٧ هزار نسخه به صورت الکترونیک تولید شده است. استان های گیلان، مازندران و اصفهان نیزاخیرا به سامانه نسخه الکترونیک متصل شده اند و برای توسعه این برنامه تلاش گسترده ای در سازمان تأمین اجتماعی صورت می گیرد.
مشاور ارشد مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در امور درمان گفت: بزرگترین مراکز درمانی طرف قرارداد ما بیمارستان ها و مراکز درمانی دانشگاهی هستند که هنوز برای استقرار این برنامه در مراکز درمانی دانشگاهی اقدامی صورت نگرفته و البته در این باره نیز در سطوح کارشناسی رایزنی ها آغاز شده است و باید آمادگی لازم در این حوزه فراهم شود.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=104700
false
true