true
اقتصادتهران: بررسی آمارهای منتشره سامانه کدال حاکی از تولید ۷۳۰ هزار و ۷۸۷ دستگاه خودرو توسط ایرانخودرو، سایپا و پارسخودرو از ابتدای امسال تا پایان دیماه است.
به گزارش اقتصادتهران، بررسی آمارهای منتشره سامانه کدال حاکی از تولید ۳۸۸ هزار و ۹۴ دستگاه خودرو از سوی گروه صنعتی ایرانخودرو از ابتدای امسال تا پایان دیماه است.
برپایه این آمارها، تا پایان دیماه ۲۸۰ هزار و ۱۵۳ دستگاه در گروه پژو، ۴۴ هزار و ۵۰۷ دستگاه در گروه سمند، ۱۰ هزار و ۹۱ دستگاه رانا و ۴۵ هزار و ۵۰۳ دستگاه دنا در ایرانخودرو تولید شد.
در مدت یاد شده، این گروه صنعتی همچنین موفق به تولید ۹۴ دستگاه دانگفنگ، سه هزار و ۲۰۲ دستگاه هایما، چهار هزار و ۳۱۱ دستگاه در گروه وانت و سایر محصولات و ۱۸۱ دستگاه پژو ۲۰۰۸ شد.
در این آمار، تولید ۵۲ دستگاه تارا به عنوان خودروی نوبرانه این گروه صنعتی نیز مشاهده میشود.
۴۱ هزار و ۶۰۸ دستگاه از این تولیدات مربوط به آمار دیماه این شرکت است.
تولیدات سایپا
برپایه آمارهای سامانه یاد شده، گروه صنعتی سایپا نیز موفق شد در ۱۰ ماهه امسال ۲۶۲ هزار و ۳۸ دستگاه خودرو شامل ۵۰ هزار و ۴۱۳ دستگاه خودرو در خانواده پراید، ۱۸۷ هزار و ۷۷۷ دستگاه در خانواده تیبا، ۱۰ دستگاه سراتو، ۱۲۴ دستگاه آریو، ۵۰ دستگاه چانگان و ۲۳ هزار و ۲۲۱ دستگاه وانت پراید (سایپا ۱۵۱) تولید کند.
همچنین تولید ۱۰۷ دستگاه شاهین به عنوان محصول جدید و نوبرانه سایپا، در این آمارها خودنمایی میکند.
۲۷ هزار و ۴۶۲ دستگاه از خودروهای یاد شده در دیماه تولید شد.
برپایه دادههای سامانه کدال، سایپا در این مدت موفق به صادرات ۳۳۶ دستگاه خودروی کامل (CBU) به سایر کشورها شد.
تولیدات پارسخودرو
برپایه این گزارش، مجموع تولیدات پارسخودرو از ابتدای امسال تا پایان دیماه به ۸۰ هزار و ۶۵۵ دستگاه رسید.
در مدت یاد شده پارسخودرو ۲ هزار و ۹۶۳ دستگاه خودرو در گروه رنو و سه هزار و ۵۱۱ دستگاه خودرو در گروه برلیانس تولید کرد.
برپایه آمارهای سامانه کدال، در ۱۰ ماهه امسال ۲۳ هزار و ۷۰۳ دستگاه در خانواده ایکس ۱۰۰ (پراید)، ۶ هزار و ۳۴۱ دستگاه کوییک معمولی، ۳۸ هزار و ۵۴۷ دستگاه در گروه کیو ۲۰۰ و پنج هزار و ۵۹۰ دستگاه در گروه اس۲۰۰ (ساینا) در پارسخودرو تولید شد.
براساس این گزارش، هفت هزار و ۸۵۶ دستگاه از خودروهای تولیدی یاد شده مربوط به آمار دیماه این شرکت است.
به گزارش ایرنا، بنابر تصمیم شورای عالی استاندارد، تولیدات خانواده پراید (به غیر از سایپا ۱۵۱ یا همان وانت پراید که وزارت صنعت برای رفع کمبودها در حوزه وانت تداوم تولید آن را خواستار شده بود)، از ابتدای مردادماه به دلیل ناتوانی در پاس کردن استانداردهای ۸۵گانه در دو گروه سایپا و پارسخودرو متوقف شد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=206443
false
true