true
اقتصادتهران: مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر اینکه ساختمان پلاسکو به گاز شهری وصل نبوده است، اظهار کرد: هیات امنای این ساختمان درخواست خود برای دسترسی به گاز شهری را به ما اعلام کردند اما به دلیل نداشتن شرایط لازم گاز شهری در دسترس آنها قرار نگرفت.
به گزارش ایسنا، مومنی در نشست خبری که صبح روز گذشته در شرکت ملی گاز برگزار شد، اظهار کرد: وقتی مصرف هر تقاضاکننده گازی بیشتر از ۱۶۰ مترمکعب باشد، برای اینکه به گاز شهری دسترسی پیدا کند، باید فضایی را برای نصب ایستگاه اختصاص دهد.
وی افزود: متاسفانه این ساختمان فضایی را برای نصب ایستگاه نداشت.
وی ضمن اینکه این فضا باید توسط مالک ساختمان تامین شود، افزود: البته بنیاد مستضعفان هم درخواست دسترسی این ساختمان به شبکه گاز شهری را به شرکت ملی گاز ارائه کرده بود اما آنها فضای مذکور را نداشتند.
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در ادامه با اشاره به قراردادهای شرکت ملی گاز با کشورهای خارجی توضیح داد: هنوز هیچ قراردادی به نتیجه نرسیده اما البته بیشتر درخواست سوآپ مدنظر است و با کشورهای گرجستان، ارمنستان، ترکیه و برخی کشورهای اروپایی در مذاکره هستیم.
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در ادامه در مورد شهرها و روستاهای تحت پوشش گاز توضیح داد: در حال حاضر ۱۰۷۷ شرکت از گاز طبیعی استفاده میکنند و کار گازرسانی به ۲۱ هزار و ۸۰۰ روستا تمام شده و تا پایان سال به بیش از ۲۳ هزار روستا گازرسانی میشود. در حال حاضر ۳۵۰ هزار شبکه گازرسانی در روستاها با ۱۰ میلیون و ۵۹۸ هزار انشعاب جدید انجام شده است و ۲۰ میلیون و ۷۷۵ هزار مصرفکننده گاز در شهرها و روستاهای مذکور وجود دارد که ۱۶ میلیون آنها داخل شهرها و ۴ میلیون در داخل روستاها قرار دارند.
مومنی ادامه داد: جمعیت شهری تحت پوشش گازرسانی بیش از ۹۷ درصد و جمعیت روستای تحت پوشش گازرسانی در حال حاضر ۶۹ درصد است که تا پایان دولت به ۷۳ درصد خواهد رسید. روند توسعه گازرسانی به روستاها در ۲۴ سال گذشته حدوداً ۱۴ هزار روستا بوده که در این ۴ سال به ۹ هزار روستا گازرسانی شده است.
وی در مورد پروژههای در حال اجرا در مدیریت گازرسانی شرکت ملی گاز ایران توضیح داد: ۲۲۶۱ پروژه به مبلغ ۱۴۳۳ میلیارد تومان انجام شده و تعداد پروژههای آماده اجرا ۸۶۳ با ۵۴۸ میلیارد تومان است. سهم گاز مصرفکنندگان مختلف تا امروز در بخش صنعت ۹ درصد، در بخش پتروشیمی ۹ درصد، در پالایشگاهها ۴ درصد، در سیمان و فولاد هر کدام ۳ درصد و نیروگاهها ۳۴ درصد است.
این مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز در مورد تعرفههای گاز نیز توضیح داد: نرخ تعرفه گاز در سال گذشته در فصول گرم حداکثر ۱۵۰ تومان و از آنجایی که مصرف گاز برخی از مشترکین ما زیاد بود، اگر قیمت گاز را پلکانی محاسبه میکردیم این مصرفکنندگان به سراغ سوخت مایع میرفتند و برای اینکه دولت آنها را ترغیب کند که از گاز استفاده کنند قیمت گاز همان ۱۵۰ ماند و در ۴ ماه سرد سال نیز یک ریال افزایش پیدا نکرد.
در ادامه تربتی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه شرکت ملی گاز ایران از افتتاح ۵ ایستگاه توربو کمپرسور خبر داد و گفت: این ۵ ایستگاه در خنج، جهرم، صباشهر، نایین و کاشان قرار دارند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=66455
false
true