رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: روزانه ۲۵۰۰ تن آرد برای نانوایی ها درحال تأمین است تا در سه شیفت بتوانند به خدمت رسانی به مردم بپردازند.
به گزارش اقتصادتهران، جبرئیل برادری روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به اجرای تمهیدات لازم برای تأمین اقلام مورد نیاز خانوارها در شرایط فعلی گفت: تأمین و توزیع گسترده اقلام اساسی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال و در شرایط جنگی بی وقفه درحال انجام است و شهروندان نگرانی از این موضوع نداشته باشند.
وی درخصوص میزان تأمین این اقلام گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ تن شکر، ۵۰۰ تن روغن، ۶۰۰ تن خرمای مضافتی و پنج هزار تن برنج هندی و پاکستانی علاوه بر ذخیره احتیاطی تأمین شده و در سطح میادینمیوه و تره بار، روستابازارها و سایر مراکز عرضه درحال توزیع است.
این مقام مسئول همچنین درباره وضعیت تأمین مرغ گفت: مرغ به میزان متناسب با نیاز استان در حال تأمین است و درحال حاضر ۱۲۰۰ تن مرغ گرم و ۲ هزار تن مرغ منجمد با قیمت مناسب در بازار عرضه میشود.