اقتصاد تهران
شماره خبر : 220068
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۱۴
اقتصاد تهران

تورم بسیاری از اقلام را از سبد مصرف مردم حذف کرده است

اقتصادتهران: دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: به دلیل افزایش شدید قیمت کالاها، بسیاری از محصولات از سبد غذایی مردم حذف شده است که نمونه آن جایگزین شدن ماکارونی به جای برنج است.

به گزارش اقتصادتهران، قاسمعلی حسنی در گفت و گو با مهر گفت: در حال حاضر به دلیل افزایش قیمت‌های افسارگسیخته کالاها به ویژه کالاهای خوراکی، تقاضا به شدت کاهش یافته است.

وی افزود: با قیمت آزاد همه کالاها در بازار موجود هستند و کمبودی نداریم اما با قیمت‌های دولتی، کالاها فراوانی ندارند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون در ۵ کالای پرمصرف افزایش قیمت شدیدی را شاهد بودیم به طوری که در سطح بنکداری برنج ۱۵ درصد، روغن ۳۵ درصد، شکر ۹۰ درصد، محصولات سلولزی ۲۰ درصد و حبوبات ۳۵ درصد گران‌تر شده است.

حسنی گفت: در حال حاضر برنج ایرانی بین ۲۷ تا ۳۷ هزار تومان و برنج خارجی بین ۱۹ تا ۲۴ هزار تومان به فروش می‌رسد که همین امر موجب شده تقاضا به سمت ماکارونی افزایش یابد و مردم این محصول را جایگزین برنج کرده اند.