اقتصاد تهران
شماره خبر : 42081
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۲/۲۶
اقتصاد تهران

تقدیر از پژوهشگران و تولیدکنندگان عرصه مدیریت جهادی

اقتصادتهران: بابک نگاهداری دبیر علمی دومین گردهمایی سراسری مدیریت جهادی و رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران از برگزاری این همایش علمی و فرهنگی در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه امام صادق (ع) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه دائمی مدیریت جهادی، بابک نگاهداری دبیر علمی این گردهمایی با اشاره به اینکه در تلاش هستیم در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل با استفاده از ظرفیت‌های مراکز علمی و دانشگاهی داخلی نسبت به تبیین مفهوم مدیریت جهادی در شرایط پسا برجام اقدام کنیم گفت: این گردهمایی با هدف تولید ادبیات علمی –  تخصصی و تبیین مدل مفهومی فرهنگ و مدیریت جهادی و هم چنین گفتمان سازی علمی و ترویج رهیافت‌های کاربردی در زمینه مدیریت جهادی برگزار خواهد شد.

دبیر علمی دومین گردهمایی مدیریت جهادی عنوان کرد: در این دوره از پژوهشگران و تولید کنندگان  آثار علمی (مقالات علمی- پژوهشی و کتب) طی ۱۴ ماه اخیر تقدیر خواهد شد.

وی در همین ارتباط  تصریح کرد: در شرایط و ضوابط ارسال آثار علمی به دبیرخانه ۵ قالب شامل مقاله، کتاب، پایان‌نامه، طرح‌ یا پژوهش مطالعاتی، ایده‌های کاربردی پیش بینی شده بود که علاقمندان از تاریخ  ۱۵دی ماه ۹۴ لغایت ۲۰ فروردین ماه ۹۵  اثار خود را جهت داوری به دبیرخانه ارسال کردند.

نگاهداری افزود: مدیریت جهادی- مفاهیم، الگوها، نظریات و شاخص‌ها، مدیریت جهادی- موانع استمرار در جمهوری اسلامی، مدیریت جهادی- منابع اسلامی (قرآن، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، کتب اربعه شیعه و تاریخ اسلام)، مدیریت جهادی- دیپلماسی و سیاست خارجی جهادی، مدیریت جهادی- بازشناسی تجارب دفاع مقدس،مدیریت جهادی- سازمان‌های جهادی و انقلابی،مدیریت جهادی- الگوهای گفتمان سازی،مدیریت جهادی- تجربه نگاری حرکت‌های جهادی، مدیریت جهادی- جهاد فرهنگی،مدیریت جهادی- اقتصاد جهادی و مقاومتی در شرایط پسا برجام، مدیریت جهادی- روش شناسی تولید دانش، مدیریت جهادی- آینده انقلاب و تمدن نوین اسلامی، مدیریت جهادی- نگاهی انتقادی به رشته مدیریت در ایران،مدیریت جهادی- تجربه‌های موفق در سطوح فردی، سازمانی، بخشی، منطقه ای و ملی محورهای پیشنهادی دومین گردهمایی مدیریت جهادی است که دانشگاهیان، دانشجویان، صاحبنظران حوزوی و علاقمندان به مباحث مدیریت جهادی آثار علمی خود را به دبیرخانه ارسال کرده‌اند.

وی تصریح کرد: توسعه مفهوم وثیق، گسترده و کاربردی مدیریت جهادی از طریق معرفی شهروند نمونه و جهادی، هنرمند جهادی، طرح‌ها و پروژه‌های برتر جهادی و حرکت‌های جهادی بر مبنای شاخص‌ها و استاندارد‌های طراحی شده از دیگر اهداف کلان این گردهمایی است.

نگاهداری یادآور شد: در این گردهمایی از برگزیدگان جشنواره ملی شهروند نمونه و جهادی، هنرمند جهادی، از برگزیدگان جشنواره ملی طرح‌ها و پروژه‌های جهادی، از برگزیدگان جشنواره ملی حرکت های جهادی و محرومیت زدایی تقدیر به عمل خواهد آمد

 تقدیر از برخی خانواده‌های شهدای مدافع حرم و ایثارگران

وی خبر داد: در این بخش ضمن گرامی داشت ایثارگری‌های شهدای عزیز کشورمان به دنبال معرفی این فرهنگی به نسل جوان هستیم به همین منظور در این گردهمایی از خانواده سردار شهید حسین همدانی و برخی از خانواده‌های شهدای مدافع حرم و ایثارگران تجلیل و تقدیر به‌عمل می‌آید.

دبیر علمی عنوان کرد: بخش دیگر این گردهمایی برگزاری پنل‌های تخصصی و سخنرانی مسئولان عالی نظام در خصوص تبیین موضوع فرهنگ و مدیریت جهادی در عرصه‌های گوناگون است.

وی گفت: نمایشگاه عکس با موضوع فرهنگ و مدیریت جهادی در محل برگزاری دومین گردهمایی سراسری مدیریت جهادی برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است “دومین گردهمائی سراسری مدیریت جهادی” با حضور مقامات کشوری و لشکری، با سخنرانی دکتر قالیباف شهردار تهران، سردار حاجی زاده فرمانده نیروی هوا فضای سپاه، سردار شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در تاریخ ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۹۵ برگزار می‌گردد.