اقتصادتهران: پژوهشکده بیمه مرکزی و شرکت بیمه دی تفاهم نامه مشترک تحقیقاتی و پژوهشی امضا کردند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ مهندس سید مجید بختیاری مدیرعامل شرکت بیمه دی صبح امروز میزبان دکتر امیر صفری رئیس پژوهشکده بیمه بود. طی این نشست تفاهم نامه ای با موضوع همکاریهای مشترک تحقیقاتی و پژوهشی، تبادل اطلاعات و تجربیات، مشاوره علمی و اطلاع رسانی آموزشی به امضای طرفین رسید.
مدیرعامل شرکت بیمه دی با تأکید بر اهمیت نقش پژوهش و تحقیق در برنامههای شرکت بیان داشت: خوشبختانه بیمه دی در این چند سال اخیر اقدامات ارزندهای در بخشهای مختلف انجام داده است که نتایج آن در حال به ثمر رسیدن است.
دکتر امیر صفری رئیس پژوهشکده بیمه نیز در این مراسم گفت: پژوهشکده بیمه آماده انتقال تجارب خود به شرکتهای بیمه از جمله بیمه دی است.
وی اظهار داشت: ما آمادگی طراحی محصولات جدید و ارائه پژوهش های علمی با رویکرد کاربردی را داریم.
بر پایه این گزارش در این نشست موضوعاتی چون اجرای طرح های تحقیقاتی و کاربردی، بهره گیری از توانمندیهای فنی و تخصصی، استفاده از ظرفیت های پژوهشکده و بیمه دی مورد توجه قرار گرفته است.