×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۶ مهر - ۱۴۰۳  
true
true
تشکیل کنسرسیوم ایرانی – چینی برای احداث پست های انتقال برق

اقتصادتهران: مدیرعامل شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) از تشکیل کنسرسیومی با حضور شرکت های ایرانی و چینی برای احداث پست های انتقال برق خبر داد و گفت: این کنسرسیوم، بسته اول پروژه «تامین تجهیزات ۳۱۲ دستگاه پست فوق توزیع برق» را اجرایی می کند.

به گزارش ایرنا، طرح «تامین تجهیزات ۳۱۲ دستگاه پست فوق توزیع برق» شامل پنج بسته می شود که تاکنون مناقصه مربوط به ۲ بسته از این مجموعه برگزار شده است.

پروژه تامین تجهیزات ۶۷ دستگاه پست فوق توزیع برق به عنوان فاز نخست از طرح تامین تجهیزات ۳۱۲ دستگاه پست فوق توزیع شرکت های برق منطقه ای، به کنسرسیوم شرکت های پارسیان و چاینت الکترونیک (Chint Electric) واگذار شد.

مناقصه بسته دوم که مربوط به تامین تجهیزات احداث ۸۴ پست انتقال و تامین تجهیزات خطوط انتقال و فوق توزیع می شود نیز در حال اجرا است.

در این ارتباط، آرش کردی روز پنجشنبه به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: برنده مناقصه تامین تجهیزات ۶۷ دستگاه پست فوق توزیع برق، شریک داخلی دارد و در اصل کنسرسیومی از شرکت های داخلی و خارجی تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه ۲ شرکت چینی وظیفه تامین مالی این پروژه را بر عهده گرفته است، گفت: در تامین تجهیزات پست های انتقال و همچنین تامین تجهیزات خطوط انتقال و فوق توزیع، از حداکثر توان داخلی استفاده خواهد شد تا صنایع داخلی دچار مشکل نشوند.

مدیر عامل توانیر تاکید کرد: سهم تجهیزات داخلی در تامین تجهیزات ۳۱۲ دستگاه پست فوق توزیع برق کمتر از ۵۰ درصد نخواهد بود.

کردی اضافه کرد: در چنین پروژه هایی ما از یک طرف به دنبال تامین منابع مالی خارجی هستیم و از طرف دیگر تاکید داریم که تولید داخلی دچار خدشه نشود؛ به همین سبب باید راهکاری پیدا کنیم که این اولویت ها رعایت شود.

به گزارش ایرنا، مدیرکل تامین منابع مالی شرکت توانیر پیش از این با اشاره به صدور مجوز استفاده از تسهیلات مالی خارجی برای تامین تجهیزات ۶۷ دستگاه پست فوق توزیع برق، گفته بود: در مناقصه های برگزار شده و در حال برگزاری، سهم تولید داخلی و استفاده از ظرفیت طرف ایرانی رعایت شده است که در کمترین حالت، سهم طرف ایرانی کمتر از ۵۱ درصد نخواهد بود این به معنی ارجاع حداقل ۲۰ هزار میلیارد ریال سفارش به شرکت های داخلی است. این میزان در نوع خود به اندازه تمام سرمایه گذاری ها صورت گرفته در این بخش در پنج سال گذشته است.

مسعود خانی با اشاره به این که رعایت مصوبات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در خصوص توسعه توانمندسازی داخلی در قراردادهای بین المللی مورد تاکید است، افزود: در این راستا تامین مالی خارجی برای خرید تجهیزاتی که توانایی ساخت داخل آن ها وجود ندارد منوط به انتقال تکنولوژی شده است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches