اقتصاد تهران
شماره خبر : 44102
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
اقتصاد تهران

تشکیل کانون‌های محیط زیست در محلات ۱۴ گانه منطقه ۷

اقتصادتهران: معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۷ از تشکیل کانون های محیط زیست در محلات ۱۴ گانه این منطقه  با هدف تغییر نگرش رفتارهای محیط زیستی شهروندی و نهادینه ساختن الگوهای رفتاری صحیح در این زمینه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، محمد علی شعبانی با اشاره به تاکید مدیریت ارشد شهری مبنی بر تشکیل بستری پایدار برای حضور فعالانه و مشارکت داوطلبانه شهروندان در حوزه های مختلف شهری خاطر نشان کرد: با تشکیل این کانون ها فضایی برای مشارکت، حضور آگاهانه، داوطلبانه و موثر شهروندان در عرصه‌های مختلف و با بهره گیری از ظرفیت های محلی فراهم می‌شود.

وی تصریح کرد:  با فعالیت کانونهای محیط زیست دستیابی به شهری پاک در ارتقای سلامت شهروندان و بهبودوضعیت محیط زیست شهری تسهیل و به ارتقای عملکرد شهرداری تهران در مدیریت پایدار شهر کمک  خواهد شد.

معاون شهردار منطقه ۷ در خصوص نحوه عملکرد این کانونها یادآور شد:  با هماهنگی مدیر محله و مسئول محیط زیست منطقه و تائید ستاد محیط زیست وتوسعه پایدار و پس ازانتخاب دبیران کانونها از محلات ۱۴گانه، اعضای کانون و همچنین متخصصان و کارشناسان محلات به منظور مشارکت و بهبود وضعیت محیط زیست، آگاهی بخشی وتوانمندسازی شهروندان از طریق آموزش و نهادینه ساختن الگوهای فرهنگی و مهارتی صحیح معرفی و یک شبکه اجتماعی اولیه در محلات فعال می شود.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۷گفت: شبکه اجتماعی یادشده در راستای تحقق شعار امسال محیط زیست”تهران شهر تازه” با ۴ آیتم تنوع زیستی و طبیعت غنی، آب سالم و انرژی پاک و زمین و هوای پاک فعالیت خواهد کرد.

به گفته وی این کانونها در راستای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه محیط زیست مبنی بر ضرورت توسعه و جلب مشارکت های مردمی، با بهره گیری از ظرفیت مؤثر حضور شورایاری‌ها، سازمان های مردم نهاد و کانون های تنوع زیست محیطی اجتماعی و با  محور محلی زمین پا ک- هوای پاک در سطح محلات تشکیل می‌شود.